Permalänk
Medlem

Söker skärmad HDMI 1.4

Hej. Försöker hitta en skärmad HDMI 1.4 kabel som har guldpläterad kontakt. Vill gärna att den ska stödja 1.4 eller 1.4a. Någon som kan rekommendera en för under 500kr? Den ska vara helst 1,5 meter men upp till 2 meter går också bra.

Permalänk
Medlem

http://www.gadgetfactory.eu/sv/Liten-elektronik-och-verktyg/A...

Under 500 blir nog inte så lätt, men denna kanske kan funka?

Såg nu att det var micro. Sorry.

Permalänk
Medlem

Köpte en 3m skärmad med vinklade kontakter för 250 :- på claesolsson. Den finns dock inte med på deras websida av ngn anledning. Kolla deras butik om du har ngn i närheten. Annars har kjell.com den här http://www.kjell.com/sortiment/dator-kringutrustning/kablar-a...

Permalänk

bara köp den billigaste kabeln du hittar.

guldpletering gör 0 skillnad och skärmningen behövs knappt heller om du inte ska dra den typ 15m ihop med en hög strömkablar som kan bilda störningar.

men iom att det är en digital signal är den inte lika känslig på störningar som om du t.ex skulle köra med en VGA kabel.

antingen får du bild med kabeln eller så får du det inte du kommer aldrig få en bättre bild med en ultra super mega kabel utan den kommer ge samma digitala signal som den där billiga 50:- kabeln från deltaco

hdmi v1.4, 1.5m
https://www.inet.se/produkt/8905302/hdmi-kabel-1-4-ha-ha-1-5m...

Visa signatur

ASUS B550-f-Gaming, R9 5800X3D, HyperX 3200Mhz cl16 128Gb ram, rtx 3070ti.
[Lista] De bästa gratisprogrammen för Windows
[Diskussion] De bästa gratisprogrammen för Windows

Permalänk
Medlem

Lite dyrare kablar håller ofta lite bättre än de som är tokbilliga. Har fått kasta 2 billiga kablar senaste månaderna då de helt enkelt slutade fungera. Antagligen glapp. Bästa är nog att köpa ngt i mellansegmentet. Att köpa svindyra kablar är ganska meningslöst.