Permalänk
Medlem

Ny speldator budget 12k

Hej ! jag ska köpa ny speldator och datorn ska främst användas till battlefield 3. jag vill kunna spela battlefield 3 på high/ultra utan att det laggar. detta är vad jag har slängt ihop http://www.inet.se/kundvagn/visa/3036883/2013-02-26 är dock lite osäker på nätagget. eftersom att chassit jag har valt är väldigt stor så är jag osäker på om sladdarna från nätagget är tillräckligt långa för att kunna dras bakom moderkortet , jag vill absolut inte dra dem framför moderkortet! är det någon som vet om sladdarna kommer att räcka ? om inte , länka gärna till de förlängningar jag behöver , de ska vara sleevade i svart.
har även tittat på tangentbord och mus. vet att detta kanske inte är rätt tråd för det , men jag passar på när jag väl gör ett inlägg! tangentbordet jag har tittat på är http://www.inet.se/produkt/6101824/cooler-master-storm-quick-.... är detta ett bra tangentbord ?
Musen jag har tittar på är en corsair m65 http://www.inet.se/produkt/6101830/corsair-vengeance-m65-gami... , är det någon som vet om den är bra ?

Frågor:

det verkar vara ganska krångligt att starta en dator första gången , med bios och windows och alla drivrutiner och jag har även hört talas om någon " omformation" vad är det för något ?

kommer sladdarna från nätagget vara tillräckligt långa för att dra bakom moderkortet ?

spelar det någon roll om jag köper vissa komponenter från komplett , för att vissa komponenter är billigare där eller kommer det bara bli problem om nåt går sönder ?

Permalänk
Medlem

jag visste inte att det var emot reglerna att skriva om piratkopiering , så jag ber om ursäkt för det och jag ska genast ta bort det

Permalänk
Medlem
Permalänk
Permalänk
Moderator
Moderator
Skrivet av Bf3Guy:

jag visste inte att det var emot reglerna att skriva om piratkopiering , så jag ber om ursäkt för det och jag ska genast ta bort det

Skrivet av Bf3Guy:

Jag föreslår att du tar en kik på reglerna i sin helhet.
http://www.sweclockers.com/forum/regler

*Tråd låst.*

Citat:

§ 3.3 Det är inte tillåtet att skapa flera trådar om samma ämne, varken i samma eller olika forumdelar (så kallad korspostning). Om en moderator har låst en tråd, är det inte tillåtet att skapa en ny tråd om samma ämne.

§ 4
Bumpning

Det är inte tillåtet att skriva inlägg som endast är till för att flytta tråden högre upp i trådlistningen (så kallad bumpning).

Visa signatur

*-<|:C-<-<

Nytt namn, samma bismak.