Microsofts vd Steve Ballmer avgår

Permalänk
Medlem
Skrivet av FribBe:

Bästa biten är vid 0:21. Han trampar fel och försöker låtsas som inget.

http://www.youtube.com/watch?v=wvsboPUjrGc

THIS NEEDS MOAR DEVELOPERS!!!

Visa signatur

No man is free who is not master of himself

Permalänk
Medlem

Vad nice och pensionera sig när man är 57. Han lär ju har rätt mycket pengar att leva på.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Reefer:

Ballmer är en enormt framgångsrik företagsledare, den som säger någonting annat vet inte vad han pratar om. Under hans styre som CEO har Microsoft tredubblat sin omsättning och fördubblat sin vinst.
Spekulationer om att han avgår för att det "går dåligt för Windows 8" är rena struntet. Det gick väldigt dåligt med Vista också men han satt kvar och vände det till en success story med Windows 7.
Att han avgår efter 33 år på företaget varav 13 år som CEO är helt naturligt. Han är rik som ett troll och vill förmodligen trappa ner lite och njuta av livet och ha lite kul med pengarna.

Jag läste en ganska bra artikel innan sommaren som talade om "Microsofts 10 förlorade år" (kan ha varit denna: http://www.vanityfair.com/business/2012/08/microsoft-lost-moj...).

Visst har Microsoft gått bra med de har också gjort enormt stora missar, missat stora förändringar på marknaden och tappat monopol på flera områden.
Jag tycker det känns som att Microsoft har förvaltat sina affärsprogramvaror (de flesta från Pre Ballmer?) ganska bra Windows, SQL Server, Exchange finns i stort sett överallt men Linux har ätit sig in i serverhallen, OSX har tom ätit sig in på företags Laptops. IE är marginaliserad, för 10 år sedan hade man inget val.
Det känns som om Microsoft satt och såg på när Apple, Google, Amazon kom från ingenstans och för en marknadsledare är det inte OK.

Jag är dock glad för de senaste 10 åren eftersom vi idag har konkurrens till skillnad mot när Bill Gates lämnade över rodret till Steve Ballmer.

Visa signatur

Vitaly Chernobyl and The Meltdowns

Permalänk
Medlem

Kanske Microsoft har en framtid.

Visa signatur

Jag har ingen TV, video, tv-box, radio, läsplatta eller dator. Jag har en gammal telefon som bara går att ringa och skicka SMS.