Permalänk
Medlem

Skrivare med 3g (ej wifi)

Hej!
Min mormor och morfar har införskaffat sig en Ipad, (deras bärbara dator har dött) de har tidigare haft en usb-sticka från tele2 för att få internet och vill inte betala massa pengar i onödan för ett nätverk hemma när dom lika gärna bara kan ha ett abonnemang till paddan.
Somsagt så har dom då ingen router eller någonting hemma, så jag undrar bara om ni vet om det finns skrivare som fungerar genom 3G istället för Wifi?
Helst i prisklassen runt/under 800kr, dom vill inte lägga ut för mycket pengar.

Permalänk
Medlem

Med via 3g menar du då att du ska ha ett till abonnemang till skrivaren? Möjligen kan du väl göra en sk. hotspot (du använder iPaden som router) och ansluta skrivaren till det nätverket (om nu iPad har den möjligheten).

Visa signatur

Dator: i7 4770K, MSI RTX 2060, 16 GB RAM, blandade SSD:s, en gul kabel från HDD till modermodemet

Permalänk
Hedersmedlem

Alla HP's skrivare med AirPrint har denna funktionen. De skapar ett öppet nätverk som iPhone/iPad automatiskt hittar och kan skriva ut till.

Citat:

Skriv enkelt ut från mobila enheter med trådlös funktion utan nätverk med hjälp av HPs trådlösa direktutskrift.

http://www.prisjakt.nu/kategori.php?k=433#rparams=l=s15410980...

Visa signatur

Använd gilla för att markera nyttiga inlägg!

Permalänk
Medlem

alla skrivare som har airprint i sig kan göra det, airprint är en funktion som apple tillhandahåller (hp har mest skrivare med den funktionen dock iirc alla skrivare som är gjorda efter hösten 2012 och framöver har det ) bara det finns trådlöst på dem

http://store.apple.com/se/ipad/ipad-accessories/printers#!