Permalänk
Inaktiv

PS4 Hjälp!

Jag har sparat mina pengar rätt länge nu och det är inte långt kvar tills jag har råd. Jag tänkte köpa det här: http://www.webhallen.com/se-sv/spel/playstation_4/193099-playstation_4_basenhet-killzone_bundle Och jag undrar varför det står PAL (har kollat på wiki men fattade inte riktigt) dock vet jag att det har med färgen på tv:n att göra. Snälla kan någon hjälpa mig?

Permalänk
Medlem

Tror att det är att den är importerad från EU,
Dockcfunkar sen lika bra som en vanlig:)
Man får med en svensk strömksbel bredvid annars identisk med vanliga svenska versioner.

Visa signatur

Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.

Permalänk
Medlem

Utan att veta allt. Men inom EU så har alla tv apparater PAL dvs 50 hz , och alla apparater fungerar bra som säljs. USA har 60 hz men vad jag förstått så kan alla moderna tv apparater växla mellan dessa hz.

Det ända jag hört är att xbox one kunde få vissa problem med 50 hz, men de har säkert löst detta idag.

Så diet borde inte vara något problem , eller ?

Permalänk

Tror det har stått PAL på i princip alla generationers Playstation jag har haft. Nog inget du behöver vara orolig över alls. Har något med TV att göra som nämnts tidigare med hz o.s.v. vad jag förstår är det PAL som gäller i Europa.

Permalänk
Medlem

PAL = Europa
NTSC = i princip resten av varlden.

Tuta o kor! de blir kalasbra!

Visa signatur

AMD x399M | TR 1950x | 64GB 3200Mhz | 2 x Zotac 3090

Permalänk
Medlem

PAL/NTSC finns inte längre. Det försvann med HD formaten. Enda skillnaden på PS3/PS4 som säljs världen över är regionsskyddet på DVD/Bluray.

Permalänk
Medlem

Och vad Webhallen menar med PAL är att maskinen är inom Europa. Dvs ingen skillnad på de mot de svenska maskinerna. Förutom T.ex. språk på skriftlig manualer o.s.v.

Så kör du på.

Visa signatur

Speldator: Ryzen 7800X3D, 64GB DDR5, RTX 3070
Server: i7-8700k, 32GB DDR4, RTX2080
Steam deck + de fiesta konsoller.

Permalänk
Inaktiv

Tack!

Tack för hjälpen!

Permalänk
Medlem

Om du har en gamestop butik i närheten så rekommenderar jag dig att kolla priset där;) inte på beggat då utan nytt. Köpte mitt nu för 3900 typ eller om det var 3999 då inte med spelet men still bra pris;)

Visa signatur

[I9 13900k] [ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO][ASUS TUF 4090][Corsair Dominator Platinum RGB DDR5 5600MHz 32GB] [Intel SSD][Sennheiser HD700]