Ny aktivitetsajt/webapp, feedback

Permalänk

Ny aktivitetsajt/webapp, feedback

Hej, har hållit på med nodejs ett tag nu, använt expressjs samt sockjs m.m. innan till ett projekt, men ville testa nytt, så hittade meteor.com framework, som verkar lämpligt för det jag håller på med.
Webappen är http://meetat.co, namn kommer kanske ändras, det ska vara en plats där du kan lägga till något du vill göra, plats samt tid så kan andra också kommentera och hitta på något tillsammans, kanske till native app eftersom det vore smidigare, så kan man kolla vad som händer i närheten osv.
Ville bara kolla vad ni tycker om den, om det är något att ha så kan ni komma med förslag och hjälpa till, har tänkt att lägga upp projektet på github, annars blir det bara att börja med något nytt.

Permalänk
Medlem

Det är riktigt snyggt!

Permalänk
Medlem

Verkar va nice, förstår dock inte hur man lägger till "events", har loggat in med Google och sedan i "Var" rutan, vad ska man skriva?
Borde vara lättare om man kunde trycka på "stället" och så fylls "var" i automatiskt.
Samt att kartan börjar i Sverige istället för England

Visa signatur

Kom ihåg att ALLTID citera mig om du vill ha svar!

|CPU: Intel Core i7 4790K Kyld av: Corsair H80 GPU: ASUS GTX 970 4GB Chassi: Phanteks Enthoo Evolv MOBO: MSI Z97M Gaming Nätagg: XFX 750W Silver SSD: Kingston 120GB SSDNow V300 HDD: Samsung Spinpoint F3 1TB 7200RPM + 1TB|

Permalänk
Medlem

Nice idé. Håller med föregående talare. Att kunna klicka på ett ställe på kartan så att positionen bestäms på det viset. Och sedan då bara fylla i vad aktiviteten handlar om.

Visa signatur

AMD Phenom II X6 1055T 2.8GHz | Asus Geforce GTX 660 2GB | Kingston ValueR DDR3 1333MHz 8GB | WD Caviar® Blue? 1TB 3,5", SATA 6 Gb/s | MSI 870A-G54, Socket-AM3

Permalänk

Tackar, ändrade 'var' till 'plats', samt att kartan visas i Sverige, det behöver vara med tydligt, hursomhelst så blir det lättare som ni sa att man klickar på kartan så fylls det i automatiskt, kanske även välja den position man befinner sig på för tillfället.