Permalänk
Medlem

Röda prickar på datorskärm

Hej!

Har precis fått hem min nya datorskärm. En LG34um95.

Jag är supernöjd med skärmen och den fungerar utmärkt. Det enda som jag har sett är röda prickar vid visning av svart bild (se foto). Jag bifogar två ett i närbild och ett längre ifrån så ni får lite perspektiv på hur stort "felet är" (övriga ljus på den stora bilden är reflektioner från andra ljuskällor i rummet)
https://drive.google.com/file/d/0B34Jb-oLtEkeRDc0cG50TS1Gb0E/...
https://drive.google.com/file/d/0B34Jb-oLtEkeUU1Jc2hSYk5LSmM/...

Det är inget jag stör mig på eftersom jag nästan aldrig har svart bild. Det enda jag funderar på är om det kan bli värre.

Någon som har erfarenhet kring detta? Tittar jag på kartongen så finns det några transportskador, kan det vara felet? ett slag eller liknande?

Mvh
Filip

Permalänk
Medlem

Dina bilder funkar inte.

Visa signatur

Prisa Solen.

Permalänk
Medlem

Hoppas bilderna funkar nu..

Permalänk
Medlem

Kan det vara döda pixlar?

btw så funkar länkarna Hemming

Visa signatur

5600G

Permalänk
Medlem

Be om en ny av de du köpte den av?

Visa signatur

Processor:Intel 3770k @ 4.5Ghz, Moderkort: Msi Z77A-GD65, Grafikkort Asus 5700XT Strix, Chassi: NZXT H440 White, RAM Kingston 16gb, SSD Corsair Neutron 256gb, Nätaggregat Evga Supernova 750 G2, Kylare För varm Hyper 212 Evo Ljudinterface Steinberg UR22 Mk2 Studiomonitorer Yamaha HS8

Permalänk
Medlem

Självklart kan jag begära en ny, det är bara lite jobb med det. Och det brukar ta lång tid innan det kommer en ny skärm.
Döda pixlar vet jag inte om det är eftersom de endast lyser rött vid svart bild, eller riktigt mörk bild. Ändrar jag till grön gul mm så lyser det fint.. ..

Får klura lite hur jag gör..