Permalänk
Medlem

Soundbarproblem

Hej, vet inte alls om jag postar detta rätt, men hoppas att någon kan hjälpa mig med mitt problem.

Igår så köpte jag en soundbar på elgiganten (http://www.elgiganten.se/product/ljud-bild/hemmabio/HTCT60BT/sony-2-1-soundbar-ht-ct60bt).
Kopplade in den med den medföljande optiska kabeln direkt in i min tv (http://www.elgiganten.se/product/ljud-bild/tv/UE55HU6905XXE/s...).

Mitt problem är att när jag idag skulle kolla på netflix via appen i tvn så händer det till och från att ljudet försvinner i ca två sekunder och hoppar sedan tillbaka. Detta händer med jämna mellanrum. Sedan tidigare idag så satt jag och spela på min ps4a som är kopplad till tvn med vanlig HDMI. Där var det inte samma problem men efter ca en timma så försvann ljudet helt och kom inte tillbaka. Blev tvungen att starta om ps4an för att det skulle fungera igen.
Har testat att återställa soundbaren till standardinställningar men samma fel inträffade efter det också.
Det konstiga är att ifall jag kollar på netflix via ps4an istället så fungerar det klockrent, men som tidigare nämnt så hände det att ljudet bara försvann när jag spelade på den.
Detta felet uppstår inte ifall jag använder tv-högtalarna.

Jag är helt nollställd när det kommer till ljudinställningar så jag har säkert bara glömt någon inställning på tvn eller soundbaren för få detta fungera optimalt.
Är oerhört tacksam ifall någon kan hjälpa mig med detta.