Bästa användarsystemet i Wordpress

Permalänk

Bästa användarsystemet i Wordpress

Har testat några olika i div projekt men inte hittat något som är riktigt bra.

Vad jag skulle vilja ha är ett plugin där man kan administrera användare och ha skräddarsydda fält som ska fyllas i om användarna och profilsidor för användarna. Gärna ett plugin som uppmuntrar att man är programmerare så att funktioner går nå via php på ett smidigt sätt så man själv kan implementera lösningar utifrån användardata, användarens status osv.

Den ska tåla att det blir rätt många användare (<50000) så bra sorterings/sökverktyg är ett krav. Multiadministrering av flera användare skulle också va nice.

Så vad jag efterfrågar är tips på bra användarsystem i Wordpress. Plugin eller paketlösningar. Tacksam för alla svar

Edit: Det ska då vara skilt från Wordpress egna användare. Se det jag är ute efter mer som ett medlemssystem riktat mot frontend användare.

Permalänk
Medlem

Jag är tveksam till om Wordpress verkligen är rätt system för dig med dessa krav.

Ska man ha en databas med 50000 användare där man säkerligen vill kunna söka på diverse sätt så vill man nog kunna styra över dessa sökalgoritmer i SQL-koden själv och inte behöva förlita sig på plugins hos 3:e parts tillverkare.

Jag har inte använt det själv, men BuddyPress känns ju som något liknande det du vill ha:
https://buddypress.org/

Och WPMUDEV har ett gäng plugins till det:
http://premium.wpmudev.org/projects/tag/buddypress-plugins-th...

Men är rädd för att man hamnar i en evig loop av att vänta in uppgraderingar av olika plugins som aldrig riktigt kommer funka som man vill.

Permalänk
Medlem

Användarroller och custom meta boxes lär väl vara det du söker? Skapa oändligt med fält som användarna kan uppdatera själv via front-end.

Permalänk
Skrivet av kevvs:

Användarroller och custom meta boxes lär väl vara det du söker? Skapa oändligt med fält som användarna kan uppdatera själv via front-end.

Precis! Men jag behöver en frontend profil som användarna kan uppdatera med några fält. Och helst men inte krav hade jag spearerat dessa användare i en egen flik i backend för lättare administration.

Förslag på hur jag lättast uppnår detta?

Permalänk

Sludade med att jag laddade ner gratisversionen av https://wordpress.org/plugins/profile-builder/ och modifierade den (byggde om 30-40%) för att den skulle lira som jag ville och passa in i övrig adminupplevelse.

Vad är reglerna kring sånt där? Så klart inte planerat att sälja det nya pluginet vidare men kommer ju ingå i den specifika produkten jag bygger till en slutkund. Dvs deras portal.