PSU, radiatorer, fittings + lite mer

Permalänk
Medlem

PSU, radiatorer, fittings + lite mer

Nya saker till försäljning

Bilder finns i slutet!

Super Flower Leadex 850W Platinum.
Tidigare varit lackerad vit som nu är borttaget för att ge plats åt grundfärgen svart. En del skavanker, vinner kanske ingen skönhetstävling.

Saknas kablar. Har kvar mina gamla kablar som är i mycket dåligt skick, sleevade i grönt men modifierade för att passa mina ändamål... Rekommenderas starkt att hitta nya!

Lider förmodligen av coil whine. När datorn är avstängd, men nätagget fortfarande har ström via vägguttaget ger det ifrån sig ett tjutande ljust pip, som tinnitus. Slår man av brytaren på baksidan eller drar ut sladden så tjuter det inte, och det tjuter inte under användning.

------

2 St EKWB XE 120x60mm radiatorer. Förmodligen ett par av de bästa 120mm radiatorerna på marknaden. Men dessa har fått en del stryk, vinner definitivt ingen skönhetstävling! En del skavanker i lacken, och tidigare varit lackerad i vitt som nätagget ovan och sedan skrubbats bort med aceton.

Finsen är dock i mycket gott fint skick, ena ser ut som ny medans den andra har lite rester utav vit färg. Ena har fittings i mässing och andra silver/nickel.

Finns ett par helt nya i förpackning EKWB 120 F4 ER vita fläktar att köpa till om så önskas, Vardar + XE radiatorer är en oslagbar kombo.

-------

Cirka 35 st Monsoon fittings, hardline 13/10 gröna.

Det finns 35 st gröna kopplingar, varav de längst till höger 7 st är helt nya i strålande skick.

De 13 st i mitten har spår av användning. Mycket fint skick och går givetvis att använda, men kollar man närmare så har de som sagt spår av användning. Kan va en liten liten repa i silver som sticker fram igenom folieringen.

De sista 15 st längst till vänster har grövre spår av användning. Det kan va större repor där silver lyser igenom, givetvis fullt funktionella, men vissa vinner ingen skönhetstävling. Av de de 15 st så är det kanske 3-4 st som skiner lite extra mycket silver och ser ut som de blivit brutalt misshandlade.

36 st baskopplingar + iaf minst ett hundratal platta O-ringar. Alla baskopplingar har varierande O-ringar monterade, vissa i grönt och andra svart.

31 st plasthylsor. 15 st i polykarbonat, andra påsen med 16 st är av en mix, vissa kan va polykarbonat och de andra är en äldre variant av akryl. Båda givetvis funktionella, men de i akryl finns en risk för att spricka om man tar i för hårt. Köper ni nya idag får ni de i polykarbonat enbart.

OBSERVERA ATT VARKEN NÅGRA RÖR ELLER MONSOONS SPECIELLA UV-LIM INTE INGÅR!!! Dessa måste kompletteras med för att få en komplett sats. Ni måste använda Monsoon's egna 13/10 rör, men jag har hört från andra användare att det går att använda annat UV-lim än Monsoon's egna. Detta bör dock kollas upp på egen hand.

Dessa fittings är riktigt, riktigt snygga och har använts på mitt Tristellarbygge, men det är ingenting för en nybörjare som ska ge sig på vattenkylning för första gången!

-----

En flödesmätare finnes, med inbyggd (otestad) sensor med 3 pin kabel sleevad i grönt. Lackerad i vitt.

------

5 st dyes från Mayhems UK i färgerna RED, YELLOW, UV GREEN, BLUE och UV GREEN & YELLOW. Vill ni se dessa i action kan ni se min guide här på forumet bland mina gallerier

Allting kan skickas emot frakt, posten eller schenker.

Buda i diskussionstråden. Skambud ignoreras. Men kommer säljas billigt då jag hellre ser att det kommer till användning än att bli liggandes.

Med vänliga hälsningar
Sebastian Edemalm

**Bilder**

7 st helt nya

13 st med spår av användning

15 st med grova spår av användning, andra bilden är den fitting som är misshandlad

Flödesmätare

Läs hela annonsen här

Permalänk
Medlem

Vadå vill du ha för flödesmätaren?

Visa signatur

[4770k delid] [1080 EK] [PG348Q] [Custom loop][1.75TB SSD]

Permalänk
Medlem
Skrivet av theo0019:

Vadå vill du ha för flödesmätaren?

120kr inklusive frakt var vad jag sålde den andra för.

Permalänk
Medlem

@eucalyptus: Vad är det för skillnad på den och typ denna? https://www.inet.se/produkt/6912160/alphacool-eisfluegel-squa...

Visa signatur

[4770k delid] [1080 EK] [PG348Q] [Custom loop][1.75TB SSD]

Permalänk
Medlem
Skrivet av theo0019:

Tycker skillnaden är ganska uppenbar, Utseendet samt att min har en sensor för att kunna se flödet i datorn...

Permalänk
Medlem

Vad önskas för
2 St EKWB XE 120x60mm
samt fläktarna?

Permalänk
Medlem
Skrivet av TrAZZeL:

Vad önskas för
2 St EKWB XE 120x60mm
samt fläktarna?

Vet ej riktigt, nypris för allt är någonstans runt 1500kr.

Men i det skick de är, 650kr + frakt? Frakt går väl på cirka 150kr med Schenker.

Bara fläktarna som är helt nya går på 300kr, så anser att priset är rimligt, vad tycker du?

De behöver göras rent en omgång, kommer hälla i kokat vatten för att försöka få ur den skit som kan gömma sig i.