Permalänk
Medlem

CableMod-kablar

Hej!

Sitter här helt svettig och har precis installerat min nya PSU (Corsair ax1500i). Kablarna är på tok för långa, är stenhårda och dessutom var en av CPU-kablarna kriminellt kort (konstigt nog när allt annat är toklångt). Förstår inte riktigt hur dom tänkte där?

Alla SATA-kablar sitter dessutom med 90 graders vinkel (även den som sitter på slutet) vilket gör det sjukt osmidigt att montera SSD's på baksidan där det inte finns mycket horisontell plats. Man kan gott säga att jag hatar dessa kablar (ett understatement). Det var tur att jag hade ett gymkort för 15 år sen eftersom jag fick brottas rejält med att få på bakplåten på chassit. Men nu sitter den iaf. Phew!

Hur som helst, behöver fixa min sladdröra och kan tänka mig att det finns folk här som har CableMod-kablar. Undrar vad ni tycker om dem längdmässigt (jag sitter med ett ATX) och mjukheten? Det står också att dom ska vara så korta som möjligt, så det är ju ett plus. Men dom är inte direkt specifika med längden. Gissar på att det är många gånger bättre men eftersom dom kostar en slant så vill jag höra mig för.

https://cablemod.com/product/cablemod-c-series-axi-hxi-rm-cab...

Visa signatur

Galleri: https://imgur.com/a/4JTFzOF

Threadripper 1950X @ 3.8GHz — MSI X399 Gaming Pro Carbon
MSI 1080 Ti FE — 2 x PALIT 980 Ti — Corsair AXi1500W — G.Skill Trident Z RGB 64GB 3200 C14 — Corsair Obsidian 900D — EKWB custom loop — Acer Predator X34

Permalänk
Medlem

Jag har ett ax1200i med cablemod röd/svarta kablar. Supernöjd! Väldigt mjuka och flexibla, har dock inte använt original kablarna som medföljde ax1200i, hade tidigare Corsairs egna sleevade kablar, dom var riktigt hårda i jämförelse med Cablemod. Längden har inte varit något problem med cablemod, CPU-Kablarna är bra längd, inga problem i ett atx-chassi