Samma problem oavsett keramikpanna, de är GALET goa första veckan, och degraderar sen långsamt, 2-3 månader för mig har de kocksat igen totalt. (jag gjorde rent min med stålull, och skrapade med en osthyvel för att få bort kockset, (låg vinkel och repade bara kermaikbeläggningen, behandlade den som en gjutjärnspanna, mycket matfett, det fungerar, men ångrar inte en sekund att jag kastade skiten och gick över till gjutjärn helt.
Jag gick igenom två Hackman matador, och någon annan haldyr keramikpanna, ren skit är det..
Jamie Olivers Tefal duger bra för de nonstick stekningar man gör, och den lever fint även två år efter köp, enda jag kan rekomendera av de,
Jag har provat kolstål och gjutjärn, kolstål är verkligen jättekänsligt änsålänge, har väl inte stekt in, men den gillar inte min omilda behandling. Får kanske prova en finare kolstålspanna, men änsålänge verkar de absolut inte värda jobbet.
Min gjutjärnspanna är såpass go att jag kan gå på den med diskmedel emellanåt för att få rent utan att det påverkar instekningen, i början var den känsligare, men steker med smör och olja och stekytan blir perfekt.