Råd till videodelning av ett event.

Permalänk
Medlem

Råd till videodelning av ett event.

Hejsan! Ska hålla i ett event för Ca 400 spexare på Örebro universitet om ca en vecka, dom kommer vara på 3 olika ställen i och runt kårhuset vid sin middag, problemet är att det bara finns 1 scen, så vi vill med så lite fördröjning streama detta till de andra rummen och visa på projektor vad som händer o låter på stora scenen. Enklaste lösningen jag kommer på är ett enkelt skypesamtal med en bra webbcam och bra mic på scenen. Finns det något annat sätt som funkar bättre?
MVH

Permalänk
Medlem

Periscope?

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

Undvik någonting som skickar datan utanför nätverket iaf. Skulle kolla vad OBS har att erbjuda dig. (Få in det på OBS och sedan skicka ut det som en stream direkt till datorerna som kör projektorerna.) Skype har värdelös bildkvalité då det inte är byggt för sådana situationer.

Den troligen bästa lösningen men som kräver lite ämneskunskap är att använda FFMPEG, då kan du konfigurera exakt allt in i detaljen och även skippa re-encoding vilket gör att du får ingen förlust i bildkvalitén samt med vida marginaler lägst latens.

Visa signatur

Citera eller @philipborg om du vill att jag ska läsa dina svar.

Permalänk
Medlem

Youtube, olistad video

Visa signatur

Core i7 7700K | Titan X (Pascal) | MSI 270I Gaming Pro Carbon | 32 GiB Corsair Vengeance LPX @3000MHz | Samsung 960 EVO 1TB