Permalänk
Medlem

3M Peltor

Hej
Är det någon som har använt 3M Peltor lurar t.ex. HRXS7A-01 (https://www.pricerunner.se/pl/734-3986145/Arbetsklaeder/3M-Pe...) tillsamans med mikrofon som headset? Jag funderar på att skaffa såna istället för ett vanligt headset eftersom jag vill ha nåt som utesluter omgivande störande ljud.

Folk har hyllat Bose QC35 enormt men jag provade dom i en butik och dom är ju ett skämt... Kanske dom har aktiv brusreducering som funkar bra, den funktionen provade jag aldrig, men jag vill att det ska bli ganska tyst direkt man tar på sig hörlurarna (passiv brusreducering). Provade HRXS7A-01 och de var i det avseendet precis det jag var ute efter. Såg att dom har audioingång så jag kan lyssna på ljud från datorn, och med t.ex. modmic så kan jag få ett komplett headset.

Men hur bra är ljudet i lurarna? Funkar den bra för telefonsamtal?

Permalänk
Medlem

Peltor med blåtand är väl standard hos tekniker / reparatörer / industriarbetare som behöver tala i telefon dagarna i ända.. Så dåliga är de knappast.

Jag har ett par med medhörning och radio på jobbet samt ett par hemma som enbart har medhörning (tactical).

Tänk på att det främst är hörselskydd och inte hifi lurar.

Visa signatur

En del av mina bildlänkar hostas på egen maskin, är bildlänkarna trasiga, ha tålamod.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Karaff:

Tänk på att det främst är hörselskydd och inte hifi lurar.

Viktigast är att jag kan höra den jag pratar med tydligt. Men jag ska definitivt inte lyssna på musik med dom. Men jag resonerar lite så här: jag kanske ändå hör bättre med Peltor även om dom inte är hifi, än jag gör med hifi-lurar som isolerar sämre?