Permalänk
Medlem

Fel på routern?

Kom hem från skolan och allt fungerade som det skulle sen så gick jag och sov, blev väckt av morsan som sa att internet inte fungerade så jag starta om routern som man brukar göra när sånt här händer men det fungerar fortfarande inte. Den sätts på men inget på routern lyser rött som det brukar. Bara ethernet indikatorn blinkar grönt men ethernet fungerar inte (har problem med DHCP clienten på min dator ibland vill den inte ge mig en ip adress. Den har strulat förut och ethernet fungerade inte då men WiFi fungerade fortfarande) så de kan ha med det o göra.

Alla indikationer är svarta inte ens power knappen lyser grönt förutom Ethernet som då blinkar grönt. Det konstiga är att den blinkar i några minuter sen så blir allt svart sen börjar power knappen lysa orange i några sekunder sen så börjar Ethernet indikatorn blinka igen och repeat. En annan konstig grej är att en Ethernet port lyser grönt fast att ingen kabel sitter i. En annan grej är att ingen surfplatta eller mobil i hemmet hittar nätverket heller.

Har prövat starta om på alla möjliga sätt men den går ej och resetta i det här lilla reset hålet med ett gem och försökt i typ 30 min och jag vet att det ska gå för jag har gjort det förut. Jag tror routern har hakat upp sig på något sätt. Comhems kundservice stängde 19.00 så ja måste väntan tills imorgon, någon som har nån aning?

Har Comhem och en Technicolor TG389

Permalänk
Inaktiv

Låter väldigt mycket som stekt router. Be dom skicka en ny.

Permalänk
Medlem

verkar som jag har med problem med internet idag wifi försvann har funkat annars under veckan. har dragit om nätverket o allt nu försvann det igen o lyser rött har fiber och isp telia

område värmland

Visa signatur

[Intel Core i9@13900KF Raptor Lake@5,5Ghz Oc][Asus ROG Z790 HERO[G-Skill RGB 32GB 6600Mhz cL34][WD Back 2TB NvMe][2TB Samsung 970 Evo + 2x8Tb Samsung 870 Qvo spel disk][Msi RTX 4090 Gaming Trio-X][ASUS ROG Swift OLED PG48UQ][Windows 11][1000/1000Mbits Telia fiber][Razer Ornata Tangentbord.

Permalänk
Medlem
Skrivet av anon214822:

Låter väldigt mycket som stekt router. Be dom skicka en ny.

Japp troligen så.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Rekordmedlem

Kan du logga in i routern och vad kan du avläsa om den i menyerna i så fall ?

Visa signatur

R5 5600G, Asus ROG STRIX X470-F Gaming, WD SN850X 2TB, Seasonic Focus+ Gold 650W, Aerocool Graphite v3, Tittar på en Acer ET430Kbmiippx 43" 4K. Lyssnar på Behringer DCX2496, Truth B3031A, Truth B2092A. Har också oscilloskop, mätmikrofon och colorimeter.