Datormagazin Retro #5

Permalänk
Medlem

Datormagazin Retro #5

Nu har de börjat ta in beställningar/förbokningar på Datormagazin Retro #5 för oss som gillar nostalgin med gamla Datormagazin för C64 och Amiga.
Här är länk:
https://shop.datormagazin.se/?mc_cid=ab7ffaa628&mc_eid=825f7c...
Som med tidigare upplagor av Datormagazin Retro så behöver de få in minst 1000 beställningar för att de ska kunna genomföra denna utgåva. I dagsläget har de fått in 760 bokningar enligt mail jag fick igår kväll. Det är 21 dagar kvar räknat från idag så jag hoppas att fler vill förboka denna utgåva.

Felstavning
Permalänk
Inaktiv

Häftigt, jag undrar just om jag inte har ett gäng gamla Datormagasin från min Amiga 500 period på 80i talet i gillestugan.

Permalänk
Medlem

Nu är det 13 dagar kvar och de har fått in lite drygt 900 beställningar. Så det krävs lite mindre än 100 beställningar till de närmsta 13 dagarna för att projektet ska bli av. Om projektet inte blir av så får man såklart pengarna tillbaka.

Permalänk
Inaktiv

Oh…datormagazinet!

Det var det här omslaget som fick mig att bli intresserad av datorer.

https://dmzarkivet.se/pager.cfm?issue=199102

Permalänk
Medlem
Skrivet av anon333222:

Oh…datormagazinet!

Det var det här omslaget som fick mig att bli intresserad av datorer.

https://dmzarkivet.se/pager.cfm?issue=199102

"datorer", sure...

Visa signatur

Att förespråka Mac på Swec är som att förespråka hybridbilar på en raggarträff i Mora.

Permalänk
Medlem

Så, då var det beställt. Forum och websidor i all ära, men det är lite speciellt att läsa papperstidning. Prenumererade på Macworld (svenska) ända till slutet; det var ju inte en lika rolig tidning som Datormagazin, men ändå skön att läsa med en kopp te som schlörp.

F.ö är det fantastiskt kul att läsa gamla nummer, inte bara av Datormagazin, utan även Markt&Technik, Byte, etc. Överlag var svenska, tyska och amerikanska tidningar rätt bra, jag hade faktiskt svårare för brittiska.

Visa signatur

ASUS P8Z68-v Pro i7 2600K@4.5, 32GB RAM, RX 580, 4K Samsung u24e590, Intel SSD, Seagate SSHD, LG BH16NS55 BD/RW, MacOS Monterey, Win 10+11, Linux Mint
***gamla grejor duger***
Macbook Pro 2009, 8GB RAM, SSD, MacOS Catalina + Windows 10; Macbook Pro 2015 16GB RAM 512GB SSD Radeon Mojave

Permalänk
Medlem

Nu är det 5 dagar kvar av förbokningen och mätaren är på 99%! Så jag gissar att det är kanske mindre än 10 beställningar till som saknas för att den ska bli verklighet (beroende på hur procentsiffran på sidan avrundas). Om det är någon som varit intresserad men inte beställt ett exemplar ännu så hoppas jag att ni passar på att beställa om ni har råd med det.