Permalänk

Apple Watch 6

Har precis köpt en Apple Watch 6. Helt nyuppackad och med ett skärmskydd, som personalen har installerat.

Personalen i butiken sade att det är ett horisontellt streck över skärmen men att den försvinner inom 24 h.

Ska man tro på det eller reklamera detta? Jag vet inte vad jag ska göra. Har någon liknande erfarenhet, så får ni gärna dela.

Permalänk
Medlem

Det är med 99,999999999999% säkerhet inget som kommer försvinna!
Utan butiken ljög dig rakt upp i ansiktet och hoppas på att du glömmer bort det heller inte orkar krångla o behåller skiten.

Visa signatur

Nu när vi betalar för det!
Glöm inte bort att slänga alla plastpåsar i vattnet!

Skit nätagg (som inte alltid=med billigt) är enbart till för dom rika som har råd att byta ut allt när (inte OM utan NÄR) det dör!

Permalänk
Medlem

Ser ut som en repa. antingen av från fabrik (minst troligt). En repa som uppstod i samband med att dom installerade skärmskyddet (mest troligt). eller så har dom fått den i retur och inte kollat den så noga och försöker sälja den till dig som en ny produkt och hoppas att du inte klagar.

Du kan ju ta av skärmskyddet och se om repan sitter på skärmen eller inte.

Permalänk
Medlem

Jag harde låtit skyddet sitta och tagit av det tillsammans med dom i butiken. Annars kommer dom säga att det var du som gjort det.

Visa signatur

ASUS ROG Maximus XII HERO (WI-FI | Intel i9 10900K | Be-Qiet Straight Power 11 1000W | 32GB G.Skills Ripjaws V 4000Mhz | Nvidia RTX 4090 FE | Fractal Design Define-7 Compact | Noctua NH-D15S | Samsung SSD 970 Pro 512GB NVMe (os), Samsung SSD 980 Pro 512GB (Speldisk)|

Permalänk

Jättebra tips! Hjälpte mig verkligen jättemycket.

Ni har helt rätt. Det faktum att jag fick klockan levererad till mig utan att se den innan personalen i butiken satte dit ett skärmskydd gjorde mig väldigt bekymrad att jag hade fått ett defekt exemplar.

Här är en liten uppdatering (som jag hoppas kan hjälpa andra som råkar ut för ett liknande problem om ni monterar ett skärmskydd på en Apple Watch):

Jag gick tillbaka till köpstället och bad om att få byta skärmskydd. När de tog av skärmskyddet bad jag om att få genomföra en inspektion och då fanns linjen till min positiva förvåning inte där.

Jag frågade om varför linjen uppstod på deras skärmskydd. De svarade att det är eftersom de river av skyddet i mitten åt båda håll när de monterar folien, därav blir det en linje som försvinner efter max 48 timmar.

Jag förstår inte varför de säger att randen magiskt försvinner efter 48 timmar, men jag är mest glad att det inte var själva klockan som hade randen.

Jag blir fortfarande inte klok på logiken bakom detta, jag har inte lagt märke till någon förbättring alls under de två dygnen som jag hade klockan i mitt förvar. Linjen var lika tydlig efter två dagar som den var när jag fick klockan.