Permalänk
Medlem

Tjäna pengar vid datorn?

Undrar om det finns något (eller det lär det ju finnas) sätt att tjäna pengar vid datorn på. Typ vad som helst egentligen, datasupport eller nått. Hmm faan vad lustig tråden blev men ni fattar nog ungefär hur jag menar. Behöver lite extra pengar men har inte tid att skaffa mig ett riktigt jobb utan vill ha någonting jag kan pyssla med när jag känner för det efter skolan eller när jag har tid.

Permalänk
Gäst

Om du är frälst på att sitta vid datorn och vill tjäna pengar så börjar Tradera aktier.Det krävs förvisso lite tid,men det finns pengar att tjäna på detta.Datasupport över " datorn på " är annars SweClockers forum

Dock inga pengar i potten,men en trevlig stämning.

Permalänk
Hedersmedlem

Jag förstår att du har lagt den här tråden i Internet - Uppkoppling - Nätverk för att du tycker att det handlar om saker som man gör via internet, men tyvärr är det inte riktigt det denna forumdelen är avsedd för. I beskrivningen står det nämligen "Internetleverantörer, uppkopplingar, webbhotell, olika nätverk, konfigurationer med mera." och inget annat. Alltså har jag låst tråden med hänvisning till att ÖÄ är nedlagt.

*tråd låst*