Permalänk
Medlem

Krashad Dlink 504G

Skulle göra ett försök att uppdatera firmwaren i min Dlink DSL-504G-router/modem trots att jag läst om flera personer här på sweclockers som misslyckats, och så även jag. Jag får itne kontakt med den och Act/DSL-lamporna är släkta men alla lampor till portarna är tända. Hur gör jag för att rädda den? Går det? Har försökt att hålla in resetknappen på den och att starta med resetknappen intryckt men utan framgång.

Permalänk
Medlem

Om man glider in på D-Links ftp finns det till vissa modeller .zip filer som innehåller både en .bin och en .exe-fil.

Läs i readmen som följer med om vilka ip-inställningar du ska ha på din dator sedan kopplar du en kabel direkt från datorn till någon port på den och då går det oftast att hitta enheten med hjälp av programet du laddat ner och ladda om den även om man sumpat firmwaren på den.

Permalänk
Medlem

Grejen är den att det inte finns någon firmware eller någon information över huvud taget om den routern på deras hemsida. Det är precis som om dom aldrig gjort den.

Permalänk
Permalänk
Medlem

Det där är inte samma 504G som jag har. Jag har en annan revision. Helt annat menysystem och utseende (och funktioner?) än på den du länkade till. Och det är antagligen firmwaren till den routern som jag la in.