Permalänk
Medlem

Ny Speldator max 8500kr

Skulle vilja ha råd om en ny dator som skall infskaffas nu i dagarna det enda kravet är att det skall vara 2Gb ram/minne och C2d processor.

Gör gärna inköpslistor på komplett så blir det lättare för mig. Men om ni vet att det blir billigare någon annanstans så går det givetvis bra det med.

Datorn skall sedan kompletteras med skärm och Windows Vista så oroa er inte får sånt det är endast burken som jag vill ha hjälp med. Klockning är jag inte så inne på så allt sådant snack kan vi ta lite vid sidan om.

Tacksam för er hjälp.

Peace Out

Datorn skall användas främst till spel som exempelvis Bf2 och även framtida spel, är medveten om att ett grafikkort skall införskaffas senare då DX10 korten blivit billigare. Men ett grafikkort som är bra och billigt är att föredra.

Det jag har tänkt mig är denna prestanda till en lite billigare peng

http://www.komplett.se/k/shoplist.asp?mode=receive&si=424997&...

finns kanske ngn del som man kan göra mer prisvärd billigare, har en budget på 8500kr och vill kräma ur så mycket som möjligt.

Finns kanske ett mer prisvärt chassi+nätagg vad vet jag...

Lite råd har ni väl lager

Permalänk

Ser bra ut det där Har likadant chassie och graffekort.. Chassiet är väl bra, kan bli lite varmt där inne så rekomenderar att du köper till en 12*12 cahssiefläkt. Grafikkortet har funkat fin fint för mig. Spelar på högsta inställningarna i spel som bf2 och fear och det funkar bra.

Så lycka till med bygget=)

Visa signatur

AMD X2 3800+ 2.0 @ 2.6 Ghz | MSI K8N Neo4 | Kingston Hyper X PC3200 | Sapphire X1950 pro | Westen Digital 320 GB | APLUS Case Qubic |

Permalänk
Medlem

Har pillat lite till och läst alla trådar på forumet (en liten överdrift men många är det) för att få mera kött mellan bena eller jag mena på bena....

http://www.komplett.se/k/shoplist.asp?mode=receive&si=425063&...

Nu ser inköpslistan ut så här fick ner priset eftersom jag kör på e4300 processorn istället har någon några erfarenheter av den..

Har inte tänkt köpa någon extra kylning denna gången utan det får bli ett senare projekt om en månad eller så...

Några råd och tips innan jag beställer...

Tack på förhand.