Är grafikkortet isönder ?

Permalänk

Är grafikkortet isönder ?

Spelade wow, datorn hände sig så jag startade om datorn men kom inte in i windows, formaterade datorn och när jag hade installerat klart allt så skulle jag ändra upplösning ifrån 800x600 till 1024x714 och då hängde datorn sig igen, så jag gick in i igen fast i felsäkert läge och tog bort drivrutinerna till grafikkortet och startade om, installerade drivrutinerna igen och skulle ändra upplösning igen men samma sak hände. Det funkar bra i windows när man kör i 800x600 men man kan inte spela eller kolla på film utan att det hänger sig eller startar om sig.

Geforce 7800 gs 512 AGP
Är 6månader gammalt.

Permalänk

Hmmm... Du borde kolla att kylflänsen sitter på ordentligt och att kortet är ordentligt intryckt i AGP-kortplatsen. Kolla också om några oscillatorer har fallit av (De runda tuberna som finns överallt) Kolla även om strömkabeln sitter i ordentligt. Köp ett nytt nätagg om det fortsätter strula.

Visa signatur

Luxman!
Senast redigerad av Freezer7Pro, 2009-07-15 klockan 19:32

Permalänk

Fläkten snurrar och inga sånna runda tuber är av. Finns det något sätt att kolla om nätagg är isönder ? några simpla tester

Det är ett 650w nätagg

Permalänk
Avstängd

Jag tror inte något är isönder.

EDIT: Det kanske är sönder

Visa signatur

HTPC: Fractal Design Define R4, ASUS Z87-PRO, Intel i7 4770K, Crucial Ballistix Sport 16GB, MSI GeForce GTX 760, Creative Soundblaster Z, Pioneer VSX-527-K.

Laptop: ASUS X502CA-XX009H

Permalänk

Det funkar nu, efter jag har haft mitt andra grafikkort i. Det funkade ett tag efter att jag hade mitt gamla i förra gången men efter ett tag så hängde datorn sig :S, få se hur länge det funkar denna gången, helt skumt¨

varför tror du inte att det är isönder Rovah ? har du varit med om detta ?

EDIT:

Nu funkar det inte igen..samma sak somförra gången, hängde sig och sen funkade det inte mer =(, denna gången så startade datorn om hela tiden innan den ens hade kommigt in i windows men det funkar hur bra som helst nu när jag har avinstallerat driversen till grafikkortet då hänger det inte sig och det funkar bra med mitt gammla grafikkort.

Är det ingen som har en aning om vad det kan vara?