Legend of the Green Dragon - Nu kör vi ännu en gång!

Permalänk
Medlem

Legend of the Green Dragon - Nu kör vi ännu en gång!

Gokväll Swec! Här kommer inbjudan till ännu en runda LOGD! Detta blir ytterligare en runda av detta underhållande spelet, nu i ny version med mycket nytt! Har tidigare haft en hel del Swecare som spelat när jag hade det igång förr och nu är det dags för er att ännu en gång döda den gröna draken på http://rdj.se/lotgd/

Vad är då LOGD undrar många säkert. Det är ett onlinespel som spelas i browsern, 99% textbaserat, där man slåss mot monster för pengar och equip. Det finns även PvP så man kan slåss mot andra spelare på servern. Det är även möjligt att köpa egna hus eller till och med driva ditt eget Inn och tjäna pengar på det. Detta är bara en bråkdel av vad som går att göra, men det får ni upptäcka själva, ni kan ju börja med att ragga på Violet eller Seth i baren!

Om ni spelat detta tidigare så är mycket sig likt från äldre versioner men en hel del nytt har tillkommit. Jag har dessutom senaste veckan suttit i flertal timmar och installerat en hel del moduler och testat dom så nu borde det vara klart för spel! Kommer antagligen även lägga till nya moduler vartefter jag hittar roliga saker.

Signa upp på http://rdj.se/lotgd/ och ha så trevligt!
Har ni några frågor så ta dom i tråden så ska jag antagligen kunna svara på dom.