Battlefield: Forgotten Hope turnering!

Permalänk
Medlem

Battlefield: Forgotten Hope turnering!

Forgotten Honor är ett världsomfattade gaming-community som utvecklar moddar samt turneringar till Forgotten Hope modden för bf1942.

Imorgon startar den nya kampanjen Edge of Twilight som kommer att handla om invasionen av Norge samt om krigen i Finland: vinterkriget och fortsättningskriget.

Detta är den första turneringen som tar upp detta tema och som dessutom skapat en helt unik Mod för ändamålet. Modden är ett samarbete med Norwegian Resistance, en award-winning mod som utvecklats enbart för att bidra med Norge till Forgotten Hope arenan.

När du går med i en Forgotten Honor kampanj får du möjlighet att uppleva Teamplay på absolut högsta nivå, dessutom i helt unika miljöer specialanpassade för kampanjen:

-32 vs 32 slag varje fredagkväll 21.00 - 03.00
-Custom maps som spelas i kronologisk ordning igenom hela kampanjen
-Ett system med generaler, officerare samt meniga soldater som tagits fram för att organisera alla slag
-Historiska kartor för alla slag
-Teamplay på högsta nivå (snäppet över klanspel, de flesta spelare är de som tröttnat och / eller vill ha ut en större upplevelse än vanligt klan-spel)
-En superbt utvecklad grafisk design med specialanpassade ikoner, texturer, minikartor och armé insignias som ger substans till hela turneringen-
-Kraftfulla 64-spelar servers till både träningar och slag.
-TeamSpeak server som aldrig är tom
-Ett väldigt aktivt community med folk från hela världen
(www.forgottenhonor.com hade 6 miljoner träffar i oktober 2007. Varje dag har vi över 20.000 träffar och sidan är i princip aldrig utan besökare, det kan mycket möjligt vara det mest aktiva bf42 communityt i världen för tillfället.)

Du väljer en sida (axis eller allies) så spelar du med den sidan igenom hela kampanjen.

Part I: Norway

2nd Norwegian Division

VS

3. Gebirgsjäger Division

Part II: Finland

7th Army

VS

5. Jalkaväki Divisioona "Ilves"

Signa upp nu! Fredag 2/11 så drar vi igång med en Rifles-only tävling, efter det brakar det på med 32vs32 slag varje fredag...

Välkomna till Battlefield1942 som det är tänkt att spelas!

Visa signatur