Permalänk

Ingen boot efter bios reset!

Tja! Min dator bootar inte efter att jag hade tagit bort 2 av mina 4 ram stickor då jag startade datorn stod det searching for bios image on hd men inget hände den bara rebootar hela tiden. Då testade jag att sätta tillbaka ram minnerna då kom jag in i xp men fick snabbt blue screen (därför jag tog bort 2 ram minnen ifrån början).

Sen då jag testade med bara 3 minnen så kom jag längre men fick då blue screen i xp ändå. Då tog jag bort 1 ram sticka och gjorde en bios reset med batteriet. Då jag bootade upp datorn hörde jag inget bios ljud jag hade ingen bild och det första den gör då jag bootar upp den är att starta om efter ca 2 sek efter det så körs datorn i ca 6 sek och rebootar om och om igen.

Jag tog datorn till en polare och han har testat allt i datorn förutom moderkortet allt han har testat funkar i hans dator. Han byte mitt nättag men det blev samma skit med det. Men om jag har grafik kortet i datorn och drar ur ström kabeln hör jag bios pipen som varnar. Och enligt honnom så måste det vara moderkortet som orsakar detta fel. Just nu funderar jag på att köpa ett nytt moderkort så länge inte någon expert här kan hjälpa mig.

PLZ svara om ni undrar något mer bara skriv så svarar jag TACK FÖR SVAR!

Permalänk
Medlem

När du nollstälde BIOS, hade du strömsladden i datorn ?

Permalänk

Nej jag drar jämt ur sladden.