Sugen på min första konsol; Xbox 360. Kan man koppla den till min skärm?

Permalänk

Sugen på min första konsol; Xbox 360. Kan man koppla den till min skärm?

Hej! Har blivit rejält sugen på att spela lite GTAIV och Halo på senaste tiden och funderar på att köpa ett Xbox 360 för ändamålet. Har dock ingen tv och min skärm är en HP f2105:
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00665777...
Har den nödvändiga uttag för ett Xbox 360?
Om inte, fattar jag det rätt att den här isåfall kommer att lösa mina bekymmer?
http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=312875
Tacksam för svar!

Permalänk
Medlem

Om du kopplar in din dator via DVI (den större kontakten, ofta är plastbiten inuti vit, till skillnad mot VGA's blå) så har du en ledig VGA ingång, vilket är det du behöver.

Du köper då den kabeln du länkade till på komplett (annars funkar det inte, eftersom att din skärm inte har komponent). Koppla in allting och det fungerar bara.

Ett större problem är ljudet, hur hade du tänkt dig här? även på Xbox360 VGA cable så kommer ljudet via två RCA pluggar, dessa går varken att koppla in i din dators ljudingång eller i ditt högtalarsystem.

I min setup så har jag då en konverter från 2xRCA hona till 1x 3,5mm stereo hane som går in i min dator och ut igen till högtalarna min dator använder. Detta fungerar förhållandevis bra.

Har du däremot ett avancerat surroundsystem med digital toslink in så kan kan du köpa en toslink kabel och få surround (med mycket bra kvalitet på köpet)

Visa signatur

CPU: AMD Ryzen 9 5900X | RAM: 32gb Corsair Vengeance RGB 3600mhz CL18 | GPU: Gigabyte RTX 2080 Windforce | Mobo: Asus X570-E Strix | Lagring: 3TB NVMe SSD | PSU: Corsair HX 750i | Chassi: Fractal Design Meshify 2 | Kylning: Corsair HydroX custom loop CPU+GPU

Permalänk

Ljudet ja, där sa du nåt. Tur jag inte impulsköpte en xbox häromdagen samtidigt som jag beställde en hårddisk :).
Fixar denna biffen eller?
http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=110343

Jag har en VGA-kabel mellan skärmens VGAutgång och in i grafikkortet via en liten konverter. Grafikkortet är nämligen det första jag ägt som inte har en gammal vanlig VGA-utgång. Jag såg dock nu att skärmen även har en DVI-utgång. Jag provade att koppla in sladden där istället via en adapter men fick ingen bild. Måste man göra nån inställning först nånstans eller?