Inget ljud på lokala sändningarna på SVT

Permalänk
Medlem

Inget ljud på lokala sändningarna på SVT

Är det någon som vet var jag skall börja felsöka?
Köpte en ny Sony KDL-46W5500 igår, kör inbyggda digitalmottagaren, allt fungerar kanon förrutom att ljudet försvinner på lokala nyheterna kl 22.15 på SVT2, helt tyst. Det händer inte när lokala sändningarna går på morgonen på SVT1.
Vad har jag missat?
Kör Comhem

Permalänk
Medlem

iom att det är lokala nyheter så kan jag nästan lova dig att det är någon nisse som har missat någon kabel eller dyl där, inte direkt ovanligt på mina iaf. Ring och hör med några polare fall de såg på regionala nyheterna och fall de hade ljud.
Tveksamt att din TV censurerar lokalnyheterna.

Du köpte den igår. och du skriver som om att det händer varje gång.

Permalänk
Medlem

Verkar konstig eftersom det uppstod iom bytet igår, saknade ljudet igår, samma sak idag, borde väl ändå bero på någon inställning på tv:n

Permalänk
Medlem

"Inget ljud på regionala nyheter?

Har du inget ljud på SVT:s regionala sändningar i Com Hems digitala nät? Då är boxen inställd på 5.1-ljud. Ställ in den på stereo så löser det sig. Men snart löser Com Hem problemet så att boxen också automatiskt ställer om sig. Det ska vara klart under senhösten 2009."

http://svt.se/regionalflytt

Permalänk
Medlem

Tack för informationen, hittar inte den inställningen i tv:n, skall göra ett nytt försök idag, annars får den analoga mottagningen användas till detta är löst från deras sida.
Konstigt nog så fungerar ljudet i den lokala utsändningen på SVT1 på morgonsändningen.