Vilken app för att synkronisera bokmärken?

Permalänk

Vilken app för att synkronisera bokmärken?

Hej,

Letar efter en applikation som låter mig synkronisera som låter mig synkronisera mina bokmärken mellan mina Mac:ar. Kraven är väll egentligen endast att det går att synkronisera Safari 4 samt att jag kan känna att jag kan lita på de som har servern jag synkroniserar mot. Ett plus vore om det även gick att få min iPhone att synkronisera dessa bokmärken.

Finns möjligheten att använda t.ex. Dropbox som "mellanhand" (dvs. lagra datan på deras servrar) så skulle jag personligen tycka att det var en trevlig lösning.

Anledningen till att jag vill göra detta nu är för att jag haft MobileMe i ett år nu men överväger att avsluta mitt konto där eftersom det enda som det ger mig idag (som jag inte kan byta ut till något bättre, "gratis") är just nu synkronisering av bokmärken.

De jag har hittat är Bookit och Xmarks (tidigare Foxmarks). Den första kostar 12 USD och jag känner ungefär noll tillit till företaget (vilka är de?). Xmarks är gratis men jag känner inte ens noll i tillit till "företaget" utan snarare negativ tillit eftersom de anser det vara en feature att de går igenom mina bokmärken och sedan gör små roliga saker med mina googlingar.

Så någon som har något annat alternativt? Annars får det nog, motsträvigt, bli Bookit. Hur gör ni andra med mer än en Mac där ute?

Visa signatur

Permalänk
Medlem

Xmarks är väl de som brukar få flest lovord, finns för Safari, Firefox och Chrome. Fungerar ypperligt.

Permalänk
Medlem

Xmarks helt klart.

Var inte så nojjig.

Visa signatur

Nämns inget annat så menar jag denna maskinen:
ASUS G53SW - Intel i7-2630QM @ 2.00Ghz - 12GB RAM - Nvidia GeForce GTX460M 1.5GB
Intel 510 SSD 128GB - Seagate Momentus XT SSHD 500GB - Windows 7 x64 Ultimate SP1
Chrome v38/latest, Chrome Canary och Firefox for development / debug

Permalänk

Får väll prova Xmarks då

Visa signatur