Vad tror ni om denna setup? Max 13k

Permalänk

Vad tror ni om denna setup? Max 13k

Hejsan
Dags för ny dator och söker sweclockers expertis för råd inför mitt nya köp.
Är lite osäker på vad min setup kräver för watt på nätagget så har inte valt något ännu hoppas ni kan hjälpa mig med det. Bör jag ta ett par andra minnen?
Skulle också även vilja veta om det finns någon del jag kan byta utan att förlora speciellt mycket prestanda eller uppgradera utan att det kostar spec mycket mer.

MVH

Permalänk
Medlem

Corsair 650w, duger även till crossfire.

Permalänk
Medlem

Jag ser att du har valt xfire moderkort, då rekommenderar jag 650 watt corsair, vilket jag själv har beställt och jag tänker köra xfire.

Angående processorn så är det triple-channel, alltså borde du skaffa ett till ramminne, men det är inget måste, du förlorar inte så mycket performance. 2%~ skillnad i spel mellan tre ramminnen och ett med i7.

Jag hade iaf valt i5 istället, jag tycker personligen att den är mer prisvärd och jag har inte behov av hyper-threading, det hjälper i en del spel, och förvärrar i andra. Man kan stänga av det om det skulle tjorva, men orka?

Visa signatur

Intel 9700K @ 5Ghz :: Gigabyte 3080 Vision OC

Permalänk
Hedersmedlem

Vi ser gärna att ett pris finns med i rubriken här i köprådsforumet för att underlätta för andra medlemmar att snabbt söka information samt att vi undviker mängder av snarlika ämnen.

Det är lätt att glömma just priset i farten och absolut inget konstigt, vi hjälps åt att rätta till det så alla kan ha nytta av din trådstart.

Jag låser tråden tillfälligt så kan du skriva ett PM till mig eller någon annan moderator med ett förslag på ny rubrik så redigeras och öppnas tråden igen. Glöm inte att bifoga en länk till tråden så blir det lättare för oss att hjälpa dig.

Är du osäker klickar du på denna länk med förklaring och tydliga exempel.

*Tråd tillfälligt låst*

Visa signatur

Numera nöjd med en Chromebook.

Permalänk
Hedersmedlem

Upplåst

Visa signatur

Numera nöjd med en Chromebook.