Permalänk

Hjälp angående Fujitsu 27"

Tjena! Dennis här och har problem med en nyköpt Fujitsu 27", om jag öppnar något med väldigt mörk bakrund så blir skärmen väldigt mörk, alltså kontrasten minskar automatiskt så skärmen blir skitmörk! Jävligt irriterande, någon som vet vad kan orsaka det? Gått igenom både skärm inställningar samt grafik inställningar, vänt upp och ner på varenda inställning! Det vägrar sluta, kan inte ens beskriva hur drygt det är, hjälp mig!

Mvh, Dennis.

Visa signatur

APB: Reloaded <3

Permalänk

Det slutade när jag slutade använga "Game" profilen, justerade inställningarna ist, men om någon vet vad som felar sig med profilerna får dom gärna dela med sig!

Mvh, Dennis.

Visa signatur

APB: Reloaded <3

Permalänk
Avstängd

Stäng av dynamisk kontrast (en: dynamic contrast). Finns garanterat en sådan möjlighet i inställningarna.

Permalänk

Tjena! Och uhm, du menar på skärmen då? Kan fan inte hitta det alltså.. tänkte också på det med kan inte hitta det, fanns på min gamla skärm.

Inställningarna som finns är ljusstyrka/kontrast/svartvärde/mode(office, foto, video, game etc)/skärpa/färgmättnad/expansionsläge (vilket är grått av nån anledning, alltså kan inte ändra)/audio(av)/färginställningar så som sRGB/6500k/7500k/9300k/nativ/anvädarfärg(jag har)/signalval/språkval/ddc/ci.

Och angående ddc/ci så är det någon som vet vad det är? Tog av det då jag försökte få det och sluta, har ej tagit på det igen, enda som står i boken jag fick med skärmen är att man kan ta av/på det haha.

Mvh, Dennis.

Visa signatur

APB: Reloaded <3