Permalänk
Melding Plague

Asus och Intel

<img src="http://www.sweclockers.com/img/ico_note.gif"><b class="red">Asus och Intel</b> <small class="small">Skrivet Fredag, 13 December, 2002 av <a href="mailto:herman@sweclockers.com">Herman</a><br /></small>
<a href="http://www.xbitlabs.com/news/story.html?id=1039722016">X-Bit Labs</a> rapporterar att Intel har slutit en uppgörelse med Asus som kommer att börja producera moderkort med kretsar från Intel första kvartalet nästa år. Det handlar totalt om ungefär 4 miljoner moderkort.<br><br>Den första kretsen Asus troligen kommer att producera är Sprigdale-moderkortskretsen. Den erbjuder för er som inte vet stöd för 800 MHz systembuss (200x4) samt stöd för Hyper-Threading och kommande Hyper-Threading II. Den erbjuder även stöd för dubbelkanaligt DDR333 och DDR400-minne.<br><br>Läs mer hos <a href="http://www.xbitlabs.com/news/story.html?id=1039722016">X-Bit Labs.</a><p>

Visa signatur

Observera att samma trivselregler gäller i kommentarstrådarna som i övriga forumet och att brott mot dessa kan leda till avstängning. Kontakta redaktionen om du vill uppmärksamma fel i artikeln eller framföra andra synpunkter.

Permalänk
Medlem

erotiskt

Visa signatur
Permalänk
Medlem

"X-Bit Labs rapporterar att Intel har slutit en uppgörelse med Asus som kommer att sluta producera moderkort med kretsar från AMD, Nvidia, SIS och VIA andra kvartalet nästa år. Det handlar totalt om ungefär xx miljoner moderkort."

Inte helt otroligt.....

Visa signatur

Hata postsorteringen i Ånge.

Permalänk

Kanske dags att bojkotta intel.
De pressade ju butiker som sålde moderkort för intelsystem att sluta sälja moderkort med andra kretsar än Intels egna om butiken skulle få köpa moderkort av dem.

Vilka grisar de är!!!