Permalänk
Melding Plague

Detonatortest

<img src="http://www.sweclockers.com/img/ico_note.gif"><b class="red">Detonatortest</b> <small class="small">Skrivet Lördag, 28 December, 2002 av <a href="mailto:herman@sweclockers.com">Herman</a><br /></small>
Tyska hårdvarusidan <a href="http://www.pc-extreme.com/artikel/detonator-test/detonator420...">PC-Extreme</a> har gjort ett stort test på Detonator-drivrutiner. Man testar även den nyläckta <a href="http://www.sweclockers.com/index.php#newsitemEpuEEpFplFTCBvEM...">42.01</a>. Det lite intressanta är att man även testar 42.01 under både DirectX 8.1 och DirectX 9. Totalt är det 5 olika prestadatest och spel som testas, däribland 3DMark2001SE, WarCraft III och Unreal Tournament. De utför även tester med anisotopisk filtrering och AntiAliasing. <br><br>Sidan är tyvärr på tyska, men man förstår prestandatesterna endå. Anledningen att jag länkar till den är att det är många test, vilket man inte ser ofta dessa dagar. Vill även utfärda en varning för er som har modem, det är väldigt många bilder på sidan och tar väldigt lång tid att ladda. Läs hela testet hos <a href="http://www.pc-extreme.com/artikel/detonator-test/detonator420...">PC-Extreme.</a> <p>

Visa signatur

Observera att samma trivselregler gäller i kommentarstrådarna som i övriga forumet och att brott mot dessa kan leda till avstängning. Kontakta redaktionen om du vill uppmärksamma fel i artikeln eller framföra andra synpunkter.

Permalänk

de verkar som senare 40 serien är 3dmark optimerad.

Visa signatur

Hellre död än röd

Permalänk
Medlem

Japp de e de, de e.

30.80 e egentligen bäst. Synd bara att han itne kunde dra den slutsatsen o testa 30.80 med full AA o ansi...

Permalänk

Detonatortest

Äntligen en drivrutin som klappar 30.82 på händerna. Alla 4*.** drivrutiner har ju bara gett fina poäng i 3dmark, men nu gav de nya 42.01 resultat i spel också. UT2003 höjde jag 20% i prestanda och i RalliSport Challenge fick jag äntligen slut på laggandet så man kunde ösa på med grafiken. Skulle vara roligt om fler testade de nya drivrutinerna i lite spel och inte i 3dmark för det är ju bogus shit!

Thats all from me.

Visa signatur

AMD XP2100, 512 DDRAM, GF4Ti4600 & bla bla bla

Mr.Rocker säger: Respektera era medmänniskor!

Permalänk
Medlem

skulle vilja att de testade alla detonators och alla grafikkort från gf2 och upp..
och detonator 23.xx och upp...

Visa signatur
Permalänk
Medlem

Väldigt konstig test tycker jag. En 1.2 gigahertz Athlon och Sd-ram, det är ju väldigt begränsande för det kortet. Visst kan man se små tendenser, men de får göra om testet med bättre hårdvara för att man ska kunna urskilja hela sanningen.

Någon fps hit eller dit är ju inget man bryr sig om.

Visa signatur

[size="2"]Until thermaldeath do us part...[/size]

Permalänk

Håller med, Keggo. Trodde först att tyskarna behagade skämta när jag såg 3dmark-poängen, men så kollade jag testburken igen. Fullt förståligt att dom bara fick 1000 mer än mig. Jag har blivit mer och mer skeptisk till 3dmark, det bästa är egentligen att testa varenda sablans beta själv.

EDIT: Första inlägget var helt obegripligt, nyvaken ju.

Visa signatur

blä