lägga till standardkommandon i Movex Explorer?

Permalänk
Medlem

lägga till standardkommandon i Movex Explorer?

Har påbörjat en ny tjänst i vilken jag använder programmet Movex Explorer endel. Dock stör jag mig något enormt på att "Välj" inte finns som kortkommande, utan jag måste byta till musen och högerklicka när jag ska använda funktionen "Välj".

Upptäckte att man kan lägga till standardkommandon, där funktionen "Välj" finns med, men för att göra det måste man fylla i ett program-ID, och eftersom jag är totalt okunnig om vad gäller sådant hoppas jag att någon här kanske sitter med programmet och kan hjälpa mig med vad det är jag ska skriva in i program-ID-fältet?

Tack på förhand

Permalänk
Medlem

Alla program i movex har ett id (oftast 3 bokstäver följt av 3 siffror ex. MMS120)som man kan skriva in i "kör-fältet" för att starta de olika programmen. Vet inte om du jobbat med movex terminal variant där dessa används hela tiden.
Var längesedan jag jobbade med movex nu, men några program ex (om jag minns rätt)

MMS120 - Allokering
OIS300 - Order
MMS060 - Lagersaldo

Jag tror att man kan se dessa ID i movex explorer statusfält nere till höger när respektive program är öppet.

Permalänk
Medlem

Vi har nu bytt till Monitor som datasystem, men jag gick in och kikade lite i Movex och det enda som jag kan minnas/hitta är att välj även finns som "knapp" uppe i verktygsfältet, sybolen ser ut som en hand som pekar.

Testade även att leka lite med standardkommando, valde funktion MMS001 (artikel öppna) och funktionen välj, men fick det inte att fungera.

Tacka vet jag Movex 8.1, det var fina tider det!

Visa signatur

Corsair Graphite 600T / Corsair TX 850W M / ASUS Z170 Pro Gaming / Intel Core i7 6700K / be quiet! Pure Rock / Corsair 16GB 2133Mhz VENGEANCE / MSI GTX 1080 8GB Gaming X