Problem med att datorn låser sig

Permalänk
Medlem

Problem med att datorn låser sig

Hej!

Har haft problem med att datorn låser sig ett tag och även haft en tråd upp här på swec, men lyckades inte lösa det den gången. Har fått lite ny information som kanske kan bryta ner problemet litegrann. Prövade köra bredbandskollen och det funkar fint att mäta nedladdningshastigheten, men så fort den har bestämt den och ska fortsätta med att testa hur bra jag kan ladda upp låser sig datorn VARJE gång. Har någon en ide vad det kan bero på?

//Desperat kille som vill undvika att köpa ny dator=)

Permalänk
Medlem

Ta bort och installera om Windows osv. Passa på att ta bort och skapa ny partition samtidigt på Windows disken för att lösa vissa fel där det inte räcker att bara formatera och installera om.

Antagligen massa buggar, skräp, saker som blivit korrupta osv med tanke på problemet du hade i en av dina gamla trådar. Bara för att du hittat en ska och fått bort det som betyder det inte att skadorna inte är kvar och det kan finns mer kvar.

Att söka efteråt med antivirus är som ringa brandkåren när huset börjat brinna. De släcker bara elden. Inte deras jobb att bygga upp det nedbrända huset. Många skadeprogram är gjorda för att sabotera antivirus os som läggs in efteråt.