Bästa plasma tvn för max 7,5? [hjälp snabbt]

Permalänk
Medlem

Alltid kul att läsa trådar som handlar om Plasma vs LCD/LED.
My two dimes = Kör på pannan 50ut. Glöm att du får bättre och så stor bild för ens dubbla pengarna om du ska ha en LCD/LED. Här har du en schyst genomgång av tv:n om du inte sett den innan: http://www.avforums.com/reviews/Panasonic-UT50-TX-P50UT50B-P4...
Måste också säga att det är roligt att så många som oftast inte har någon större koll på tv alltid tror att plasma är sämre än LCD/LED(snacka om att marknadsföringen kring LCD har gett resultat). Och precis som någon påpekat tidigare så är det ett mysterium att de får marknadsföra sina tv som enbart LED när panelen är samma gamla vanliga LCD... Sen ska det även påpekas att tack vare att LCD började med backlighting LED så har svärtan blivit betydligt bättre än vad det var förr utan LED-tekniken så visst finns det bra LCD/LED-tv, deras prissättning är dock ett skämt.
Tänk också på att om du spelar i ett väldigt ljust rum så kan en LCD/LED vara att föredra men då får du som sagt dubbla din budget och mer därtill om du ska ha en lika stor tv.
Lyckat till!