Nu har vi äntligen en statsminister igen!

Permalänk
Medlem
Skrivet av soulis:

Skapligt... ibland undrar jag vilken verklighet du lever i "Ozzed" det verkar inte vara samma verklighet som jag lever i iaf... och inte samma verklighet som 38% av Swecklockarna heller tydligen...

Vi har alla vår egen verklighetsuppfattning, men de flesta är nog överens om att 38% inte är en majoritet, vilket innebär att, enlight ditt sätt att se det, så är eran verklighetsuppfattning i minoritet, vilket betyder att de flesta inte håller med, så att använda en siffra som argument faller inte väl ut för dig i det här läget.

För övrigt är det inte 38% av Sweclockers medlemmar, utan 38% av de som valt att rösta. Det är skillnad.

I den verklighet jag lever i respekteras alla människors lika värde, samt rätten att få tillhöra vilken etnicitet, sexuell läggning, religion osv man känner för, samt den självklara rätten att inte klumpas ihop med andra som råkar dela något av de attributen om man inte känner för det, vilket gör att jag anser att ett vi och dem tänk är fel.

Visa signatur

ozzed.net Min egenkomponerade 8-bit musik. Gillar du musiken från gamla klassiska NES eller Gameboy och liknande är det värt ett besök. :) Jag finns också på Spotify, Bandcamp, Jamendo, Youtube, och du kan även följa mig på Twitter och Facebook.
Vet du att du har fel? Signalera detta tydligt med Argumentationsfel och gärna Whataboutism.