Razer presenterar Ornata – en hybrid bland tangentbord

Permalänk
Skrivet av Yatagarasu:

Jag köpte ett SteelSeries 6Gv2 och efter ett par månader så slutade det att connecta bara. Aldrig tagit med det på lan eller dylikt, det bara dog. Skickade tillbaka det och fick ett nytt, samma fel inträffade igen. Efter 3.e tangentbordet gjorde samma sak fick jag pengarna tillbaka.
Med mitt Siberia V1 så dog micen (dock efter ca. 4 års användande) och mitt Siberia V3 ena kåpan efter ett par veckor (fick ett nytt V3 som jag sedan sålde).
Min sensei efter ett par veckor sa bara hejdå - Musen flippade över hela skärmen så fort man stoppade i den i någon dator, som att man spillt vätska i den, fast utan att ha spillt något i den

Köpte ett APEX när dem sålde ut ett ex. för 99kr vid lokala GameStop (kartongen var kantstött), bytte det dock snabbt med en kompis jag sålde mitt K70 till (bytte APEX tillbaka mot det jag sålde till honom).

SteelSeries är dem enda "Gaming" produkterna som har gått sönder för mig utan fysisk åverkan från min eller andras håll - Värre än Kina prylar från Wish i mitt fall

Razer Synapse är faktiskt riktigt trevligt, inte stött på problem än så länge förutom när jag råkade ta bort alla profiler så den syncade det.
Av nyfikenhet, vilket tangentbord har du nu som kan spara kommandon/Macros direkt i tangentbordet? Och vad är begränsningarna?

Bara 5st knappar för dessa makro. Nu är precis den jag har borttagen men nedan är en som ser exakt likadan ut fast har andra färger:

Citat:

7 Adjustable Colorful LED Backlit Gaming Keyboard,with 118 Standard Keys and 5 Programmable Macro Keys for Professional Gamers
http://s.aliexpress.com/b6FJBBrq
(from AliExpress Android)

Obs: jag vet inte om den sparar timings också men jag tror det. Och använder du knappar under tiden som ett makro exekveras så avbryts detta. Vilket kan vara både bra och dåligt beroende på hur man använder sig av makro.

Skickades från m.sweclockers.com