Permalänk

Sladd från GPU till Moderkort

Okej,

Sambon har nån alienware i miniformat så jag antar micro atx? Iallafall så är hennes power supply externt
så hennes GPU är kopplad till moderkortet och hon har ett nvidia geforce 760 ti OEM där en sladd har fläkts upp så man kan se innehållet så vi måste köpa en ny sådan sladd.. dock har jag inte en ANING om vilken jag ska köpa för jag hittar ingen liknande sladd någonstans så jag ber nu er om hjälp.

http://imgur.com/a/aqxaB

Första bilden kan väl skippas men bild 2 (vita delen) är den delen som går in i moderkortet och de 2 svarta sitter i kortet.

Snälla hjälp!

Permalänk
Medlem

Om ingen annan har ett bättre förslag så finns det en på ebay från frankrike , hoppas länken är ok att dela
http://www.ebay.com/itm/Dell-Alienware-X51-R2-Nappe-Fils-0X21...

Permalänk

http://www.ebay.com/itm/OEM-Alienware-X51-R2-Power-Cable-6-Pi...

Länken som Dyllan80 postade är nog samma sladd men iallafall.. denna sladd som är länkad är exakt likadan som sambon har i sin dator. Nu undrar jag dock.. finns det en annan variant av denna sladd? Har inte någon större lust att vänta i 3-4 veckor och betala 300kr+ för en sladd. Ebay :/

Kanske finns någon annan variant av sladden som jag behöver på någon svensk sida så som inet eller nåt? Jag har inte lyckats hitta någon men om någon av er som läser skulle kunna försöka hitta någon så hade det varit super!

Jag tackar så mycket på förhand.

Permalänk
Medlem

Ring Dells kundsupport och se om du kan köpa en ny sladd genom dem, alternativt få ett 'partnummer' på sladden. Med partnummer (som du kanske kan hitta på sladden också, typ 5-6 bokstäver/siffror) kan du bara googla och finna diverse butiker som säljer. Lycka till!

Visa signatur

Fractal Design Define S - ASUS STRIX GTX 1060 6GB - Core i5 6600K @ 4.5GHz - be quiet! Pure Rock - Corsair 16GB CL13 2133MHz - Samsung 250GB SSD (OS) - ASUS Z170 PRO Gaming - Corsair RM750x 750W

Citera för svar