Tre skärmar, DDR4, Lian Li 011, extensions.

Permalänk
Medlem

Tre skärmar, DDR4, Lian Li 011, extensions.

Hej!
Säljer av en del:

1. Tre stycken 24" Dell U2410F. Köptes på IT-auktion för ett projekt, kom aldrig till användning. Själva panelerna värderade de som felfria (inga trasiga pixlar etc). Yttre skicket är typ 6/10, subjektivt bedömt förstås. IPS-paneler, har nästan alla utgångar som finns, dessutom en liten USB-hub. OBS skärmarna har inga fötter, endast själva skärmen. Du får köpa alla tre skärmarna och ett bordsfäste (i nyskick) för 2000kr om du hämtar, kan i så fall slänga med en del blandade kablar (strömkablar, några DVI, en DP, HDMI eller vadhelst jag har hemma för stunden). Annars bud, startbud per skärm = 300kr. Endast hämtning.

2. Lian Li O11 svart. Köptes för drygt en månad sedan på Webbis för 1499kr, men lite för stort för mitt skrivbord tyvärr (har småbarn, så om jag ställer det på golvet trycker de på den "roliga" onoff-knappen vilket medför att olika projekt stängs av...). Säljes för att jag köpt ett annat chassi som får plats på skrivbordet. Nyskick, kommer med hårddiskburen förstås, du får med blandade skruvar etc om du känner för det. Kommer i sin kartong i nyskick. Start 800kr. Endast hämtning. Du får kvitto.

3. Extensions (se bild), gjorda av Enial här på forumet. Se bild, mycket snygga imo. Hårda, standardkit med ATX+CPU (4x4) och två PCI-E förlängningar. Funkar på alla nätagg. Köptes för mitt O-11, säljes för att nya chassit ändå inte har insyn. I övrigt otroligt nöjd med dem och rekommenderar hennes extensions varmt! Har för mig jag betalade runt 330kr (minns inte exakt), start 200kr. Kan skicka.

4. Corsair Vengeance Black RGB LED Pro DDR4 3200MHz 2x8GB (CMW16GX4M2C3200C16)
Dessa bästa nypris runt 800kr, start 550kr. De är i nyskick, knappt använda, i originalkartong i nyskick. Kan skicka. Du får kvitto.

Jag stänger budgivningen när jag är nöjd med buden, troligen inom ett par dar då jag har dåligt tålamod. Prio för dem som köper flera saker.

Läs hela annonsen här

Permalänk
Avstängd

4. 550 inkl frskt

Permalänk
Medlem

4. 600 plus frakt

Permalänk
Medlem

Hej igen! Jag står lite i valet o kvalet om jag ska beställa ddr4... lever den här tråden eller vad händer?

Permalänk
Medlem

Startar med 200kr+frakt för extensions