Permalänk
Medlem

En liten utmaning?

Jag har kommit på ett litet program som jag gärna skulle vilja ha. Det är bara ett problem, jag kan inte programera och jag har inte tid att lära mig för tillfället. Tänkte att det måste finnas en väldigt många bra programerare här som kanske skulle kunna anta min utmaning och göra detta program.

Programmet jag vill ha är ett kartmätarprogram. Jag vill alltså kunna mäta sträckor på en bild (förslagsvis en karta) genom att bestämma skalan på bilden och sen dra ett sträck längs en väg eller vad som hälst på bilden (alltså inte bara raka sträck alt. kunna sätta ut prickar så att det dras ett sträck från prick till prick så att man kan mäta kringliga vägar). Sendan skall programmet räkna ut sträckan. Man ska kunna lägga in en bild i något vanligt format (bmp,gif,jpg,png t.ex.) och i vilken storlek som helst (eller iaf ganska stora, minst 1024*768 iaf)

Jag vet inte om detta är skitsvårt att göra eller om bara ingen har lust kanske. Men vafan, det är ju värt ett försök att fråga iaf! Skulle vara kul om någon kunde hjälpa. Tack för mig.

Visa signatur
Permalänk
Medlem

Finns såna här program vet jag.. Kommer inte på nåt namn nu dock..

Visa signatur

Swec @ 2001 / Chalmerist - Javisst!
'Den som har flest prylar när han dör vinner!'