Battlefield 2, roligt spel?

Permalänk
Medlem

det bästa MP spelet som kommit ut efter Quake3, helt klart, jag har aldrigt tyckt om dessa spel innan. har alltid lirat Quake serien online.. thats my game, men när jag testade BF2 och sedan köpte det så kan jag inte säga annat än wow!!
jag gillar det skarpt men vissa saker blir man irriterad på givetvis.

Visa signatur

HP Pavillion DV9005EA
www.cannabisera.se/overgrow.html

Permalänk
Medlem

ni som köpt spelet och tyckt att det är en besvikelse får ju nästan skylla er själva finns ju trots allt demo.

Visa signatur

|AMD Ryzen 9 5900X| |ASUS ROG Strix B550-F| |Crucial Ballistix 32GB CL16@3600MHz| |PNY RTX 4090 XLR8 Gaming| |Samsung 990 Pro 2TB| |Samsung 970 Evo Plus 1TB| |Samsung 860 Evo 1TB| |Corsair RM1000| |Fractal Design Define R5| |LG OLED 48" C2 Evo|

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Cloudstone
Kör denna modden.
http://www.realitymod.com/

Det blir mycket roligare att spela. Jag lovar.

Annars kan du prova att spela spela på SweCs server. Lite mer seriöst tror jag.

Vad gör denna modd? Läste lite men förstod inte så mycket mer än att man inte får reda på om man dödade en fiende...?

Visa signatur

Elektrolux Kyl/Frys | 4-plattors AEG-spis med ugn | Philips brödrost | 1200W Philips vattenkokare | AFK elvisp | Allt kopplat till 230V 50Hz 10A.
Klaga inte på mina inlägg, jag kan ha varit full när jag skrev dem.

Permalänk

Bara jag som tycker att MP5:an är bra? Lätt att döda folk med den. BF2 måste vara mitt bästa köp än så länge, får se när SF kommer:D

Permalänk

Re: Battlefield 2, roligt spel?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av PointMan
Sitter här och känner att jag kastat ut 400kr i sjön.

Efter lite mer än en veckas spel så har jag fått uppfattningen att detta spelet inte är roligt.

1. Det är helt enkelt inte roligt att spela, man försöker spela i squads som 'det är tänkt att man ska göra' men det är ändå bara en massa idioter i squaden som springer runt som i Quake och inte fattar poängen.

2. Man försöker spela så bra man kan, så kommer det folk bakifrån och skjuter en. Visst, väntar på att starta upp.
När man startar upp så startar man upp FRAMFÖR en fiende och dör direkt. Händer minst 1 gång varje gång jag spelar.

3. Jag blir så jävla irriterad på när folk som är medics bara springer omkring och skiter i att utföra sin uppgift. Så jävla meningslöst att vara det då. Varit med om det flera gånger, ingen fiende någonstans, man skriker efter medic och de bara springer rakt förbi en.

4. Skadesystemet i spelet, det är ju totalt fucked-up. Man skjuter folk med flera skott som man ser träffar, de fortsätter hoppa omkring tills man har slut på skott och skjuter två skott så är man död.

Jag vet inte vad det är med mig, måste ha någon hjärnskada eller något, men jag blir så jävla arg varje gång någon kommer bakifrån och skjuter mig... får totala utbrott över allt sånt.

Vad tycker ni om rolighetsfaktorn i spelet?

Detta är ett av de bästa spelen jag köpt. I en squad med bra polare på en bra bana så är spelet helt oslagbart. Börjar dock tröttna på banorna.

1. En bra squad är spelets starka sida. Om du inte vill lita på turen om att hamna i en bra sådan så spelar man tillsammans med polare och använder TS Ventrilo eller dylikt för bra kommunikation. Du borde överväga att gå med i en klan för riktigt spelande.

2. Det kan vara lite irriterande ibland ja. Men om ens bas är full med fienden som håller på att ta över stället så borde man inte se allt för förvånad ut om detta skulle ske. Du hade lackat om du alltid var med om fienden som ständigt kom från ingenstans och skjöt dig hela tiden när du försöker ta över deras flagga.

3. Man spelar som medic just för att få dom där extra poängen för återupplivning och heal. Så att en medic skulle skita i dig är rätt så ovanligt. Antingen är dom upptagna med annat, eller så är det du som inte trycker på skjutknappen för att ropa på hjälp så dom ser dig på kartan.

4. Eftersom andra inte verkar ha problem med att få dö på dig med 2 skott så måste det vara du som gör fel. Se till att sikta på rätt ställen, tex huvudet. Använd siktet på vapnet för att reducera spridning. Kasta dig på marken och sikta för att reducera spridning ännu mer och även bli svårare att träffa själv. Vissa klasser som "Anti Tank" och "Assault" har armor och kan vara mycket sega att få ner om man skjuter på fel ställe.

Visa signatur

Intel i7 6700k @4.7Ghz | Be Quet! Dark Rock Pro 3 | Asus Z170 ROG Hero VIII | 32GB DDR4 Corsair Vengeance 3000Mhz | Asus 1080Ti Strix OC | Samsung 950 Pro M.2 250GB, Samsung EVO 850 120GB, Samsung EVO 840 250GB, & Seagate 7200rpm 4TB | Corsair HX 1050W | Fractal Design S | Asus Xonar U7 | Sennheiser PC360 | TrackIR 5 + ProClip | Eizo 27" EV2736W | HTC Vive | Windows 10 Pro

Permalänk
Medlem

Det finns för många idioter...

För många äckligt svartsjuka människor som inte tål att en annan får ett fordon, flyg eller heli istället för dem.
Varje gång jag spelar, så är det alltid någon eller några i egna laget som med flit springer eller bara står framför en för att sedan straffa och ge en minus.

Sen finns en hel del buggar kvar, jag har skjutit med antitank rakt genom en pansarvagn, alltså att raketen åkt genom den och träffat en vägg bakom utan att pansarvagnen tagit skada.

SNIPERN är helt sjuk, den verkar vara "tärningskast programerad", om jag nu får kalla det så, alltså att varje gång du skjuter så kastas en "tärning" och om du får en 3a eller 6a träffar du, om inte så missar du.

Visa signatur

The Walking Dead

Permalänk
Medlem
Citat:

Natt banor, det är rent löjligt att ett så stort spel inte har några banor med begränsad sikt, med alla moderna vapen varför skulle man bara anfalla dagtid?

Kommer i expansionen.

Visa signatur

Lille Hard Gay får gärna PM:a mig i vilken tråd jag ljugit, puzz
www.scififorum.se | www.ageofconan.se

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Cloudstone
Kör denna modden.
http://www.realitymod.com/

Det blir mycket roligare att spela. Jag lovar.

Annars kan du prova att spela spela på SweCs server. Lite mer seriöst tror jag.

BHaaa kan inte med folk som gillar "realistiska spel". Ett spel kommer alltid vara ett spel. Vill man ha mer realism ta värvning i armen och se hur kul det är att få röven bortsprängd.

- Kill Indicator Removed (e.g. Player A has killed Player B)
- Eliminate Friendly Indicator
- Realistic Ballistics (Bullet Drop, Speed, ROF)
- Longer Spawn Times (So hold on to your life)
- Realistic Damage (Goal is that damage to different hitboxes has different outcomes)

Ingen av dessa punkter, och jag menar ingen, gör BF2 roligare.

Ok förlåt för mitt lilla utbrott.. nu till Topic: BF2 kan vara riktigt skoj om man inte spelar med rena idioter och faktum är att väldigt få spel är roliga om så är fallet. Visst om man är en person som inte kan ha roligt i ett spel om man inte vinner kanske BF inte är det rätta då mycket i detta spel hänger på ens lag och inte ens individuella prestation.

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av aac_ripper

Kommer i expansionen.

Jupp, så att de kan tjäna ännu mer pengar eftersom kartvariationen inte var komplett :/

Permalänk

Tydligen så verkar större delen av dom som klagar på Bf2 ha stora problem med att hantera förluster...

Jag vet att det finns en del irriterande moment som t.ex folk som straffar en utan att tänka efter, men sånt brukar inte jag bry mig om så mycket. Sen har vi andra problem som t.ex buggar och detta eviga campande och baserapandet, som adminsen får se till att hålla borta från spelet.
Det är också irriterande att vara med i ett "rambo-lag" där alla bara går själva.

I övrigt är Bf2 ett otroligt roligt spel när man är inne på en server med bra lagkompisar. Nästan alla orsaker som ni (som klagade) räknade upp kan åtgärdas genom att bara byta server.
Någon så att det skulle vara blod; det kan du fixa själv eller föreslå på något modforum.

Visa signatur

"Aurora" Intel Core i5-4670K@4,2GHz - 8GB Corsair Vengeance 1600MHz - MSi Z87-G55 - Sapphire AMD R9 290 Tri-X - 2*Samsung 1TB (RAID 0) - Antec P182 - Corsair HX620 - Noctua NH-U12P
"Mirage" Macbook Pro 13" - 16GB RAM - dualboot OSX/Win7
Hä lön's int' förklar' för dem söm int' begrip'

Permalänk
Medlem

Tycker BF2 nästan blir roligare och roligare faktiskt. Var mycket värre de första 1-2 månaderna.

Det värsta irritationsmomentet tidigare enligt mig var när folk som inte kunde flyga envisades med att lyfta med en i helikopter, och sen krascha 10 sekunder senare eftersom de sög och inte ville träna offline först. Det har inte hänt mig på två månader nu. Folk har "mognat" i vad de tar sig för.

TKs inträffar inte alls lika mycket längre, och när jag väl är inblandad i en själv så blir jag förlåten kanske hälften av gångerna, jämfört med garanterad punish när spelet var nytt.

Tänk på att man får minuspoäng av TKs oavsett om man blir straffad eller inte.

Sen gäller det ju samma tumregel som vid alla onlinespel. De flesta är inte idioter, men vissa är. Hamnar du med idioter så byt squad eller server. Hjälper nästan alltid.

Permalänk

Det finns redan en blod mod. Något jag personligen tycker är ganska onödigt och smaklöst.
Problem med BF som kanske borde fixas i min mening är framförallt hitboxes och en del buggfix. Vissa hellikoptrar så som blackhawken tycker jag borde tonas ner lite då de äger det mästa i nuläget.

Permalänk
Hedersmedlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Cylotec
ja visst går det, men det är nästan omöjligt ändå

Jag höll med dig.

Visa signatur

Rocking hard !!!

Kontakt: malo@sweclockers.com eller skicka ett PM

Permalänk
Medlem

Re: Battlefield 2, roligt spel?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av PointMan
3. Jag blir så jävla irriterad på när folk som är medics bara springer omkring och skiter i att utföra sin uppgift. Så jävla meningslöst att vara det då. Varit med om det flera gånger, ingen fiende någonstans, man skriker efter medic och de bara springer rakt förbi en.

Det kan hända att dom inte ens vet om att de är medics.
Har hänt mig flera ggr att jag inte vetat om det, så står alla o skriker Medic och tillslut så fattar jag att jag tog medic.
Detta var dock i Americas Army och där ser man inte om man väljer medic eller inte lika lätt.

Visa signatur

Laptop: Zepto Znote 3215W | Intel C2D T7250 2.0ghz | 2GB ram | Intel X3100 GPU | 120 GB 5400rpm hdd | Intel 4965 AGN | 9-cell batteri
Kamera: Nikon D80 + batterigrepp | Nikkor AF-S DX 18-55mm 3.5-5.6G VR | Nikkor AF-S 70-300/4.5-5.6 G VR IF-ED | Nikkor AF 50mm 1.8D | Nikon SB-600 blixt

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av LazyDroog
Det finns redan en blod mod. Något jag personligen tycker är ganska onödigt och smaklöst...

håller med. jag tycker att det ser hyffsat " verkligt " ut när
det dammar till på fienden istället för att det ska spruta blod.

Permalänk
Medlem

BF2 blir TRÅKIGT om man inte spelar i en squad som använder VOIP!

gå in på www.rabarbersquad.se o häng med där, vi är en kravlös samling människor som lirar tillsammans... grymt skoj!

Visa signatur

[MSI X470 GAMING PLUS] - [AMD RYZEN 3700X] - [G.SKILL F4-3200C14D-16GTZKW] - [Palit GTX 1080] - [Kingston 1TB NVME] - [Corsair HX 750W] - [Noctua NH-D15] - [Fractal Design XL R2] - [Acer XB270HU]

Permalänk

Re: Battlefield 2, roligt spel?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av PointMan
Sitter här och känner att jag kastat ut 400kr i sjön.

Efter lite mer än en veckas spel så har jag fått uppfattningen att detta spelet inte är roligt.

1. Det är helt enkelt inte roligt att spela, man försöker spela i squads som 'det är tänkt att man ska göra' men det är ändå bara en massa idioter i squaden som springer runt som i Quake och inte fattar poängen.

2. Man försöker spela så bra man kan, så kommer det folk bakifrån och skjuter en. Visst, väntar på att starta upp.
När man startar upp så startar man upp FRAMFÖR en fiende och dör direkt. Händer minst 1 gång varje gång jag spelar.

3. Jag blir så jävla irriterad på när folk som är medics bara springer omkring och skiter i att utföra sin uppgift. Så jävla meningslöst att vara det då. Varit med om det flera gånger, ingen fiende någonstans, man skriker efter medic och de bara springer rakt förbi en.

4. Skadesystemet i spelet, det är ju totalt fucked-up. Man skjuter folk med flera skott som man ser träffar, de fortsätter hoppa omkring tills man har slut på skott och skjuter två skott så är man död.

Jag vet inte vad det är med mig, måste ha någon hjärnskada eller något, men jag blir så jävla arg varje gång någon kommer bakifrån och skjuter mig... får totala utbrott över allt sånt.

Vad tycker ni om rolighetsfaktorn i spelet?

rolighetsfaktorn för mig

95%

hitta en bra server 85.236.101.45 (PTG, den blev framröstad nånstans till den "bästa" servern... vet inte var eller hur....) exempelvis, men den passar kanske inte alla, bara city-maps. Alltid nåja.. oftast, bra folk där, jag är ju där ibland därför "oftast" (ett skämt asså)

lägg lite tid att hitta en bra server, om du inte gillar city-maps så testa de officiella UK-servrarna.... bra ping och oftast bra spelare... dvs grupperna funkar relativt bra.

annars:
1. inte mycket att göra åt, alla har inte det strategiska tänkandet som krävs och detta krävs även i quake
2. det kommer nog alltid att hända... får hoppas att ens eget team fattar punkt 1 och rensar spawn-punkten.
3. värre är då medics bara healar för sina poäng då de healer en igen och igen på samma ställe och man bara dör direkt för att man ligger i skottlinjen för nån
4. nja....sikta bättre?

Visa signatur

bomärke

Permalänk
Medlem

Re: Battlefield 2, roligt spel?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av PointMan
Sitter här och känner att jag kastat ut 400kr i sjön.
Efter lite mer än en veckas spel så har jag fått uppfattningen att detta spelet inte är roligt.
1. Det är helt enkelt inte roligt att spela, man försöker spela i squads som 'det är tänkt att man ska göra' men det är ändå bara en massa idioter i squaden som springer runt som i Quake och inte fattar poängen.

Ibland blir det så men oftast brukar den som skapat squaden vilja köra teamplay och då är det bara att följa honom så är ni åtminstonde två. Sedan är det bara att hoppas att resten hänger på också så blir ni riktigt farliga. När det fungerar och alla håller ihop är det hur kul som helst!

Citat:

Ursprungligen inskrivet av PointMan

2. Man försöker spela så bra man kan, så kommer det folk bakifrån och skjuter en. Visst, väntar på att starta upp.
När man startar upp så startar man upp FRAMFÖR en fiende och dör direkt. Händer minst 1 gång varje gång jag spelar.

Folk som kommer bakifrån och skjuter en? Se till att kontrollera bakåt med jämna mellanrum och alltid hålla dig i närheten av en vägg så att du i alla fall har en riktning fri.
När du ska spawna så se till att helst spawna på din squadleader (den gröna pricken) så blir det enklare att hålla ihop. Annars om du ska vara på den säkra sidan så ska du aldrig spawna på de spawningspunkter längst fram, då är chansen stor att det står en fiende precis bredvid dig. Mycket bättre att spawna näst längst fram och sedan gå in i stridszonen.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av PointMan

3. Jag blir så jävla irriterad på när folk som är medics bara springer omkring och skiter i att utföra sin uppgift. Så jävla meningslöst att vara det då. Varit med om det flera gånger, ingen fiende någonstans, man skriker efter medic och de bara springer rakt förbi en.

De kanske bara vill försäkra sig om att det är fritt? Jag tycker att det är ännu mer irriterande med en medic som återupplivar mig även fast fienden som dödade mig fortfarande finns kvar, då är ju chansen att man blir dödad direkt av samma kille jättestor.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av PointMan

4. Skadesystemet i spelet, det är ju totalt fucked-up. Man skjuter folk med flera skott som man ser träffar, de fortsätter hoppa omkring tills man har slut på skott och skjuter två skott så är man död.
Jag vet inte vad det är med mig, måste ha någon hjärnskada eller något, men jag blir så jävla arg varje gång någon kommer bakifrån och skjuter mig... får totala utbrott över allt sånt.

Det kanske inte är jätterealistikst att man kan bli skjuten av en krypskytt i bröstet en gång och sedan bara fortsätta att springa vidare, men det blir roligare så tycker jag. Om du vill ha mer realistiskt så finns en modd som fixar detta.
Bunnyjumping (omkringhoppande) tycker jag att man ska motverka genom en patch. Låt de som hoppar flera gånger direkt efter varandra få försämrat sikte några sekunder så att man inte tjänar på att göra så. Väldigt irriterande att de som gör på detta sätt ofta vinner närstriderna.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av PointMan

Vad tycker ni om rolighetsfaktorn i spelet?

Solklar 9/10, hade blivit full pott om det inte är för de stora buggar som fortfarande finns kvar (t.ex. att alla servrarna försvinner i browsern om man trycker på fel knapp). Väldigt roligt och beroendeframkallande spel!

Visa signatur

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

Permalänk
Medlem

Har lessnat en del på Bf2, patchar som inget gör, balansering som är åt skogen, lama medspelare med mera...

Testade Reality Mod nyss och det kändes verkligen som en frisk vind. Synd bara att det inte finns några servar med folk på. Nån som har nått tipps?

Har iaf konstaterat att det är moddar som är hoppet för Bf2. Ser verkligen fram imot Forgotten hope 2.

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av LazyDroog
BHaaa kan inte med folk som gillar "realistiska spel". Ett spel kommer alltid vara ett spel. Vill man ha mer realism ta värvning i armen och se hur kul det är att få röven bortsprängd.

- Kill Indicator Removed (e.g. Player A has killed Player B)
- Eliminate Friendly Indicator
- Realistic Ballistics (Bullet Drop, Speed, ROF)
- Longer Spawn Times (So hold on to your life)
- Realistic Damage (Goal is that damage to different hitboxes has different outcomes)

Ingen av dessa punkter, och jag menar ingen, gör BF2 roligare.

Ok förlåt för mitt lilla utbrott.. nu till Topic: BF2 kan vara riktigt skoj om man inte spelar med rena idioter och faktum är att väldigt få spel är roliga om så är fallet. Visst om man är en person som inte kan ha roligt i ett spel om man inte vinner kanske BF inte är det rätta då mycket i detta spel hänger på ens lag och inte ens individuella prestation.

OK, du får gärna tycka som du vill. Men jag och många andra tycker Reality Mod gör det mycket roligare att spela mest eftersom de man spelar med är seriösa och inte hoppar rundor och skjuter vilt omkring sig. Man rör sig som en squad, och man försöker verkligen att vinna, annars dör man.

Men du kan väl iaf. prova det? Bara så att du känner hur vapnena känns när man kan dö av ett burst från 100meters håll. Prova bara med SP, du kommer nog att uppskatta det lite iaf.

Visa signatur

We are the music makers, and we are the dreamers of dreams.
Youtube | Spotify Playlists | Soft | Rapp | Rytm | Kött | Kalas |

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MaLo
Jag höll med dig.

jo jag vet, men jag ville fortsätta att informera att det vapnet är sämst

Visa signatur

Signatur raderad, max tre rader och max två färger. Se reglerna. - Vicotnik

Permalänk
Medlem

Nån som kan rekommendera en bra server? hittar inga med låg ping tycker jag

Visa signatur

Elektrolux Kyl/Frys | 4-plattors AEG-spis med ugn | Philips brödrost | 1200W Philips vattenkokare | AFK elvisp | Allt kopplat till 230V 50Hz 10A.
Klaga inte på mina inlägg, jag kan ha varit full när jag skrev dem.

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Cloudstone
OK, du får gärna tycka som du vill. Men jag och många andra tycker Reality Mod gör det mycket roligare att spela mest eftersom de man spelar med är seriösa och inte hoppar rundor och skjuter vilt omkring sig. Man rör sig som en squad, och man försöker verkligen att vinna, annars dör man.

Men du kan väl iaf. prova det? Bara så att du känner hur vapnena känns när man kan dö av ett burst från 100meters håll. Prova bara med SP, du kommer nog att uppskatta det lite iaf.

Du har rätt grabben. Mitt utbrott var nog lite obefogat. Självklart har jag inte ensamrätt på sanningen vad gäller bra spel. Jag är bara lite trött på verklighetshysterin. Om moden gör att folk samarbetar mer är detta naturligtvis bra. Jag tycker bara att det känns konstigt hur mindre info om lagkambrater och bortagning av killindicators kan öka team-möjligheterna. Att folk skulle tåla realistiskt mycket spö tycker jag också känns konstigt då detta borde fucka upp vapen balansen. För att inte snacka om hur onödig medics helning skulle bli om man skulle tåla realistiskt med skada. Sen kanske moden inte är super realistisk heller. Jajja ni fattar min poäng.

Permalänk
Medlem

Kolla efter squads som heter "SWE VOIP" när du spelar public

Visa signatur

-= Svettig dator och en hårig mobiltelefon =-

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av LazyDroog
Du har rätt grabben. Mitt utbrott var nog lite obefogat. Självklart har jag inte ensamrätt på sanningen vad gäller bra spel. Jag är bara lite trött på verklighetshysterin. Om moden gör att folk samarbetar mer är detta naturligtvis bra. Jag tycker bara att det känns konstigt hur mindre info om lagkambrater och bortagning av killindicators kan öka team-möjligheterna. Att folk skulle tåla realistiskt mycket spö tycker jag också känns konstigt då detta borde fucka upp vapen balansen. För att inte snacka om hur onödig medics helning skulle bli om man skulle tåla realistiskt med skada. Sen kanske moden inte är super realistisk heller. Jajja ni fattar min poäng.

Tar man bort alla namn som visas för spelarna så krävs det mycket bra kommunikation inom laget för att undvika TK. Särskillt för commandern som måste hålla alla grupper informerade om vart det finns lagkamrater, eftersom han har total översikt av slagfältet. Det kallar jag högre realism iaf då var och en får ett mycket större ansvar för vart man skjuter. Särskillt med tanke på att det tar längre tid att spawna igen med denna mod.

Detta med realistisk skada kan ju inte göras realistiskt till 100% då man isf skulle tjäna mer på att avrätta en skadad lagkamrat och låta han spawna igen, än att låta han halta runt och sikta förjävligt. Det beror på spelets regler. Det skulle ju vara tufft att ha ett alternativt mål som att kunna utrota fienden totalt och då inte ha någon som helst spawn-funktion. Det borde leda till ännu mer försiktighet inom grupperna för att undvika skador som sinkar och förluster av individer med viktig utrustning.
Beroende på vart man blir skjuten så skulle ens hälsa ständigt försämras om man inte har en helare som lite då och då plåstrar om en. Varje soldat borde däremot ha minst ett förband var för att tillfälligt lindra skadan tills sjukvårdare anländer (Från en annan grupp inom laget tex). Sådana detaljer tror jag skulle göra spelet mycket roligare rent taktiskt och lagmässigt. Tycker det är synd att många moddar inte får den uppmärksamhet dom förtjänar pga ranknings systemet som alla är så kåta på.

En sak jag önskar att dom fixar skulle däremot vara spridningen på kulsprutorna som "support"-klassen använder sig av. Den är för jävlig just nu. En kulspruta är en mardröm på slagfältet. Den är bland det mäktigaste en ensam soldat kan bära med sig. Men den kännslan får man knappast i spelet. Under min KSP58 utbildning så hade man inga problem att träffa mål på 200m med en skur på 10 skott. I BF2 träffar man knappt en kille på 30m avstånd med 50 skott. Då det egentligen är ett precisionsvapen så borde den ha samma spridning som dom fasta kulsprutorna ungefär, som brukar finnas runt flaggor. Och då menar jag självklart i liggandes skjutställning.

Visa signatur

Intel i7 6700k @4.7Ghz | Be Quet! Dark Rock Pro 3 | Asus Z170 ROG Hero VIII | 32GB DDR4 Corsair Vengeance 3000Mhz | Asus 1080Ti Strix OC | Samsung 950 Pro M.2 250GB, Samsung EVO 850 120GB, Samsung EVO 840 250GB, & Seagate 7200rpm 4TB | Corsair HX 1050W | Fractal Design S | Asus Xonar U7 | Sennheiser PC360 | TrackIR 5 + ProClip | Eizo 27" EV2736W | HTC Vive | Windows 10 Pro

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Nixdorf
Har lessnat en del på Bf2, patchar som inget gör...

Vadå inget gör? Dem la ju faktiskt till en tuta till bilarna.

Visa signatur

Receptforum - Om maten själv får välja

http://www.receptforum.se

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mr. Bravo
Tar man bort alla namn som visas för spelarna så krävs det mycket bra kommunikation inom laget för att undvika TK.
Mycket större ansvar för vart man skjuter.
Särskillt med tanke på att det tar längre tid att spawna igen med denna mod.

Det skulle ju vara tufft att ha ett alternativt mål som att kunna utrota fienden totalt och då inte ha någon som helst spawn-funktion. Det borde leda till ännu mer försiktighet inom grupperna .

Måste bara komentera (ledsen om jag gör en stor grej av detta jag kanske borde starta en ny tråd egentligen).

Med mer realism krävs alltså mer av spelarna och vi har i denna tråd konstaterat att det redan krävs för mycket av spelarna då de inte ens i nuläget lyckas samarbeta. Alla fps kan bli bra temaplayspel så länge spelarna är bra på att samarbeta. Till och med quake 1 kan funka mycket bra att sammarbeta i om man är verkligt duktig. Det svåra är att skapa ett spel där man tjänar på att samarbeta och där samarbete faller sig naturligt, vilket jag tycker att bf2 har lyckats ganksa väl med. Hur ett mod som gör det svårare att samarbeta skulle öka spelets teamplay värde kan jag därför inte förstå. Det inte finns ju inget i vanliga BF2 som hindrar en från att använda micarna.

Att det tar längre tid att spawna är också en sak som förbryllar mig. Om det tar längre tid att spawna lär man ju aldrig vilja ta några risker och att rädda sin medspelares röv är nog därför något man helst undviker. Det känns som att längre spawntider leder till ett segare spel där man helst inte avancerar utan föredrar att gömma sig i närmaste buske med ett vapen.

Att ge upp spawnfunktionen helt känns som total galenskap. Första personen som dör måste vänta i 15 - 20 min för att få spela igen. De som spelar är så rädda för att dö att de föredrar att lägga sig långt från fienden och campa ut varandra.

Jag säger såhär: Det finns riktigt krig och det finns krigsspel det fins också en anledning varför det ena är något man får betalt för att göra medan det andra är något man betalar för att göra. Jag hoppas att Quake Wars blir bra. Äntligen ett nytt bra teamplay spel som har gett upp tanken på att ens försöka vara lite realistiska.

Permalänk
Hedersmedlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av CurunirOfValinor
Vadå inget gör? Dem la ju faktiskt till en tuta till bilarna.

Tutan fanns väl redan i demot om jag inte missminner mig.

Permalänk

Nej, det ska vara Flashpoint. Där har vi ett riktigt spel.

Permalänk
Medlem

Ni som tycker BF2 suger! spela Battlefield 1942! Ett helt underbart spel, spelet var aktivt i klanscenen i hela 3år!! : o

Visa signatur

Ledsen att jag inte kan svara på mer, men överklockning är absolut inte mitt område Vad jag förstår handlar det om att man fäster ett klockbatteri på processorn så går den snabbare, eller hur?