Permalänk
Medlem

Vet inte om jag kan vara med på mötet tyvärr, men som sagt så kan jag försöka åta mig att kolla igenom artiklar och komma med kommentarer och förslag innan de blir officiella.

Jag hoppas verkligen att sajtens originalsyfte fortfarande håller också; att vara en så ren faktakälla som möjligt som representerar åsikter varifrån dom än kommer. Fast alltså, vi ska ju inte ha åsikter, men vi ska kunna hämta fakta från piratbyrån likaväl som från antipiratbyrån, för att ta ett exempel.

Visa signatur

Min hemsida: http://www.srekel.net
Pocket Task Force: http://ptf.srekel.net
Kaka e gott! http://kaka.srekel.net

Permalänk
Medlem

Jag har en helt fungerande sida uppe, den skulle vi kunna använda om ni vill. Den bygger på jooml och har många plugins installerade.
Jag kommer att finns på IRCn imorrn.

Länk: http://host1.dumfan.net/stoneface

Permalänk
Medlem

Jag kommer också att infinna mig i irc kannalen kl 20

Permalänk
Medlem

Jag bumpar tråden lite, kanske någon till ser den.

Möte 20:00 ikväll i #it-politik.se@quakenet!

Visa signatur

Är det inte Fingal Olsson som sitter där borta?

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Jerka^
Jag bumpar tråden lite, kanske någon till ser den.

Möte 20:00 ikväll i #it-politik.se@quakenet!

Fan, jag sitter på jobbet nu.. vore kul om någon kunde logga och slänga upp så man kan läsa vad ni snackade om. Tycker att det är ett väldigt intressant projekt och väldigt tråkigt att det dog ut. Får hoppas att det går bättre nu

Visa signatur

"With a rubberduck one's never alone"

Permalänk
Medlem

Här kommer lite info om vad som sades på mötet igår klockan 20.00 i #it-politik.se@quakenet.
Det första vi tog upp var vad vi skulle ha för CMS. Just nu så är Mambo uppe, men under mötet så valde vi att använda Jommla som grund. Det var för att det var flertalet som hade jobbat i det tidigare och det är även lätt att lägga in nyheter och artiklar.
Vi utsåg en grupp som skulle ta hand om det. Det var Rastersize som tog på sig att vara huvudansvarig, Exittor skulle tillsammans med Jonex vara tekniker. Vi fick även en designansvarig i den gruppen, det var Flown. Så det första vi måste göra är att få upp en fungerande sida så att man kan lägga in nyheter.

Den andra punkten var vilken design vi skulle välja. Vi hade en omröstning och Denna var den som vann. Detta beslut tog vi för att vi måste få upp sidan snabbt, vi kommer kanske ändra design senare under projektets gång.

Vi tog även upp frågan om domän och namn på sidan. Det förslag som vi valde var it-politik.se. Vi skulle även försöka kantakta Ägaren av itpolitik.se för att se om vi kunde ta över den. Granden var så bussig så att han köpte Domänen och han är även ansvarig för den.

Vi tog även upp frågan om server. Just nu så ligger sidan hos MaDa, och det fungerar bra. Graden skulle även höra med MaDa om det behövdes en Co-admin.

Tills sist tog vi upp frågan om redaktion. Dom somvar villiga att ingå i den var Jerka, Blubben teetow.

Men om ni som inte var var med på mötet kan även hjälpa till. Är du intresserad att gå miinågon avgrupperna så hör av digtill förslagsvis Jerka.

Det vara allt som jag fick med till det att jag var tvungen att lämna mötet vi 22 tiden. Men om jag hade missat något så kan ni tillägga det.

// Exittor