Glocalnet har problem med internetuppkoppling

Permalänk
Medlem

Glocalnet har problem med internetuppkoppling

Hej, ni kanske kom ihåg att jag förut skrev att jag haft så mycket strul med Glocalnet och det har nu visat sig efter vi ringt en support att deras server är överfull och tillåter inte alla att komma in, så bara vissa kommer in på servern. Detta gäller i Eskilstuna, Uppsala och Gävle. Väldigt mycket strul har man haft, skit jobbigt. Support-killen sa att dom håller på och fixar det, men just nu funkar det bara med PPOE-klient här. Klantigt att Glocalnet inte märkt det tidigare. Vi sade att vi vill säga upp det, för det varit så dåligt men då måste vi betala resten av månadern som vi har på Glocalnet, ehm, tycker det är tråkigt när det strulat så mycket. Hoppas det funkar bra snart igen och vi kommer nog byta till TDC, BBB eller Telia.

Permalänk
Medlem

byt till BBB samma problem Telenor

telia kan funka för dig

TDC kan oxxå ha strul song då gäller det att bita i hop

vill du ha snabb tillgång till adsl vid driftstörningar fixa telia eller företagsabbonemang.

Sedan har du inte läst avtalet du skrev på när du tecknade Glocalnet ADSL

Glocalnet garanterar inte 100% upptid,vid driftstörningar ska dessa åtgärdas innom "skälig" tid.

Och vem är det som bestämmer skälig tid, jo just det glocalnet så som kund har man inte så mycket att säga till om det är större driftstörningar utan bit i hop bara.

Permalänk
Medlem

Äntligen efter fem dagar så funkar internet, dom har troligtvis fixat serverproblemen. Kompensationen lär bli reducering av priset men känns som man litar lite halft på Glocalnet just nu.