Permalänk
Medlem

Glocalnet - strulbredband, DÅLIGT.

Har haft jättemycket strul med Glocalnet, först förra året då problemet tydligen var att deras server var begränsad och inte släppte in och därför funkade inte internet ofta. För några veckor sen funkade inte Internet i en vecka och det var Glocalnets fel igen.

Nu ungefär en vecka har det varit samma sak, Glocalnets fel. Kan inte rekommendera Glocalnet är väldigt trött på deras strul.

Ska byta till Telia, när det är 6 månader kvar på bindningstiden kan man byta till Telia men det är i Juli tyvärr. Vad får man för kompensation för detta strul? Man får bara betalt i dom dagar det strula, om man räknar alla dom blir det ju egentligen flera månader. Men icke, man får inte förkorta bindningstiden.

Så skaffa inte Glocalnet, sämst bredband.

Permalänk
Medlem

För att ge en annan bild av Glocalnet så har jag haft deras 8/1 mbit i drygt 1,5 år nu och som jag påminner mig har jag haft tre problem:
1) Jag kunde inte installera deras modem/router men det berodde på mig och inte på dem och det löste sig efter någon dag.
2) Deras anslutning var begränsad en helg för några veckor sedan.
3) Om man inte vill ha någon bindningstid när den ursprungliga bindningstiden är slut så höjer de priset, tror det är med 30 kr, lite surt.

Men annars är jag helnöjd med uppkopplingen och bra hastighet har jag också. Så Bombur, somliga har väl otur och somliga har väl tur men jag vill ge en bild av att det är inte alla som har problem.
Om man kan leva med punkt nummer 3 ovan så kan jag rekomendera dem.

Visa signatur

| Errare humanum est |

Permalänk
Medlem

Har också haft strul med Glocalnet. Den första tiden för snart 2 år sedan så fungerade inte uppkopplingen alls, supporten packade på mig ett nytt modem för över tusen spänn men i slutändan var det i deras station felet var, och det tog 3-4 veckor att fixa.

Den senaste tiden har jag haft problem med hastighet bl.a. Tänker byta till annan operatör inom kort när jag får mer tid att gå över alternativen.

GLOCALNET REKOMMENDERAS INTE

Visa signatur

Utvecklare med f-skatt. http://www.andreasbergstrom.com

Permalänk

Fy fan va lågt... fast inte lika lågt som glocalnet!

Permalänk

Jag har haft Glocalnet (0.5Mbit) i cirka 5 år nu..
Har aldrig strulat, och uppkopplingen har garanterat vart snabbare än 0.5

Dock har dom blivit lite dyra (349:-) för min uppkoppling så jag har sagt upp mig.
Jag valde att ta deras tjänst för 5 år sedan bara för dom var dom enda som fakturerade månadsvis istället för varje kvartal.

hur som helst,

inge gnäll från min sida. förutom priset ^^