Permalänk
Medlem

Jag skulle vilja ha lite olika tips på bantningsmetoder som inte involverar styrketräning eller jogging (båda träningsformerna är minst sagt dötrista). Det handlar mest om matråd om jag ska vara ärlig. Vill bara gå ner ett par kilo, och det får gärna ta lite tid, det spelar mig ingen större roll. Vad jag däremot skulle vilja är att orka en gnutta mer.

Jag försöker variera min kost, även om det tyvärr blir alldeles för mycket pasta med olika köttvariationer. Försöker få i mig så mycket frukt som möjligt (blir mest äpplen och bananer) och jag äter väldigt lite godis, däremot blir det kanske i genomsnitt 2 liter cola i veckan.

Problemet är att jag inte riktigt har ork eller motivation att ställa mig och laga ordentliga måltider efter jobbet, så av 5 arbetsdagar har jag kanske med mig egenlagad lunch 2-3 dagar, vilket är på tok för lite. Jag försöker att köpa sallad eller paj till lunch de andra dagarna, men ibland blir det hamburgare eller microrätter (när det blir microrätter laddar jag alltid upp med frukt, jag är ju ändå i affären).

Jag vet att jag rör för lite på mig, har börjat cykla till jobbet så ofta jag kan (dvs när jag vaknar i tid på morgonen och det inte är som att simma på grund av vädret ). Har funderat på att börja simma, och jag ska definitivt ta ett par promenader på utvalda veckodagar.

Jag har ingen lust att tokbanta eller fokusera hela min tid åt att träna eller äta ordentligt, utan jag skulle vilja ha bra tips på vad för sorts kost som kroppen mår bra av och ger ordentligt med energi. Eftersom jag är webbdesigner så kan jag ju inte påstå att kroppen arbetar särskilt mycket, utan det är huvudet som belastas. Det jag vill uppnå är väl egentligen att få bort den här välmående magen, få bort några kilon och orka mer utan att radikalt förändra min livsstil.

Permalänk
Medlem

De flesta behöver absolut inte tokbanta för att se resultat. Det brukar handla mera om inställning och ändrad kost. Promenera är jättebra, helst över en timme. Byt ut colan mot light, om du nu måste käka ute se då till att inte käka en QP med cola och pommes utan ta en kycklingburgare med cola zero och minimorötter eller nåt. Du får ha lite fantasi helt enkelt!

Visa signatur

yes, ill take this teddy bear, this ruler, this piece of string and this cardboard box. mmmmmmm

Permalänk

Whoa!

Tänkte hoppa in i tråden och meddela att jag är nere på 68 - 69 kg nu. Joggar fortfarande "bara" 3 timmar i veckan och göra lika många situps/armhävningar/benlyft som tidigare. Det jag var tvungen att göra för att det skulle börja hända saker var lite mindre portioner, och låta bli läsk / godis och skräpmat i så stor utsträckning som möjligt. Men ibland slinker det ner något litet

Visa signatur

/Mvh Stefan