Permalänk

Förort till storstad föredrar nog jag.

Då kan man få båda delarna. Nåja, man bor inte så ensamt och har inte skogen helt för sig själv men du har i alla fall skogar och grönområden i närheten, luften är ren osv. Fattar inte hur folk pallar bo att inne i Stockholm t ex, längs med stora gator är det nästan alltid asrisig luft, avgaser och allt möjligt, massa oljud osv. Uck. Sen är Stockholm en ful stad också, fattar inte hur den kan anses som vacker. Det är så vackert i city t ex med hötorgsskarporna (enda "skyskrapor" vi har nästan) som borde rivits för länge sen.

Visa signatur

««« »»»

Permalänk

Skulle aldrig klara av att bo på landet, blir ju helt sinnessjukt rastlös efter någon dag. Misstänker att stad på c:a 3-5 miljoner invånare är perfekt, lägger nog min röst på Toronto, Boston, Seattle och Berlin.

Visa signatur

Lee Adama is a bitch!

Permalänk
Medlem

Stan, närmare till affärer, kompisar familj och större utbud när det gäller saker som konserter och lan. Mer av allt helt enkelt. Sen tycker jag folk är lite efter i landsorter

Visa signatur

I distrust governments because I’ve studied history. Ask Joe this question: who does most of the killing? Who does most of the theft? Even the body-count of the worst criminals and terrorists pales in comparison to the death toll the average government inflicts on its own people. And it is not criminals who tax away 5/12ths of my income. - Eric S Raymond
http://www.css3.se

Permalänk
Medlem

Mina barn ska få växa upp på en landsort med nära till stan.
Jag kommer förmodligen bo i stan tills jag har bra jobb och stadig ekonomi.

Visa signatur

Solen i africa! Hjälp snabbt. Tävling i klassen!
Det var High noon.
Om solen i Africa en truckförare kommer från East till Weast på huvudvägen. och exact vid eqvatorn vid Africa. Landskapet är totalt slät. På en tidpunkt var solen så ett par telestolpar gjorde så att det blev skugga.
3 gissar jag på, men kan inte förklara?