Skriv om era roliga / tråkiga Random 5 manna dungeon historier Tråden.

Permalänk
Medlem

Skriv om era roliga / tråkiga Random 5 manna dungeon historier Tråden.

Finns ju ingen sån tråd här om skojjiga och tråkiga upplevelser ni haft genom att köra random dungeons.

Jag har personligen kommit tillbaka efter en tids uppehåll och upptäckt att random dungeons är riktigt kul (oftast) och ganska stressande och trist då man stöter på rötäggen!

Kan ju berätta om min senaste upplevelse som var rätt intressant:

Hoppar in som healer , visar sig vara Ahn Kahet: Old Kingdom.
Inga problem den är ju lätt , vi buffar upp och warriorn rusar iväg och börjar banka på de första fienderna.
Märker ganska snabbt att warriorn tar en jäkla skada så man får heala honom som sjutton , inte som i vanliga fall där man tickar en Renew på tank , slänger iväg en POM och kanske nån flash-heal ibland för o toppa.
Här snackar vi om använda hela arsenalen och lite till för att snubben skall överleva , blir tom utan mana efter en ganska kort stund.

Skriver: "Hey relax a bit i need mana"
Svar: "Shut up and heal"

Doh?!

Aha tänker man , kanske är en kasst utrustad tank förutom det fina språket till mig , jag inspectar honom.
OEPS! han har ju epics överallt (blått och grönt brukar annars vara tecken på nyligen dingad tank)
AHA! han har 2 vapen , wtf! , klickar o ser också att han har FURY spec.

Skriver till party : "Hey warrior , you are supposed to tank = 1 weapon 1 shield"
Får som svar(igen): "Shut up and heal!"

Japp då blir man ju himla glad , skriver som svar:

"Aha a fake warrior tank" och sen initierar jag kick och de andra i gruppen kickar honom

Haha rätt intressant upplevelse då man hört talas om de som fejkar och säger de är tanks o sen kör vidare som DPS!

Visa signatur

RYZEN 7-3700X ,ASUS Crosshair VI HERO ,G.skill Ripjaws V Black 3600MHz 32GB ,Noctua NH-D15-SE-AM4 ,Samsung 960 EVO NVMe M.2 SSD 250GB , ASUS Geforce RTX 3080ti TUF Gaming ,Fractal Design Define R5 , Corsair RM850x 850W

Permalänk

Ingen speciellt rolig, men jag blev rätt sur igår när jag körde DTK HC. Vi börjar lira, och det visar sig att två av DPSen är riktigt, riktigt dåliga. Jag fick mer eller mindre som ensam DPS döda mobsen. Healern lackar direkt, och lämnar gruppen.
De två handikappade DPSarna säger att det var tanken som var för dålig, och därför lämnade healern. Så var verkligen inte fallet.
Jag lider med, och vi fortsätter långsamt fram. När vi till slut kommer fram till sista bossen så spottar huntern ur sig "plz go faster, this is so slow". Hans dps låg på ~1k. Med en gearscore på 3,8k. Så ska det inte vara. Vi dödar bossen, och han lämnar med orden "slow noob group".
Alltid lika trevligt folk i WoW!

Permalänk
SpelClockers

Körde BRD häromdan och en mage tyckte det gick lite sakta så han pullade 10-20 extra mobs till tanken = wipe.
Som vanligt var det fel på tanken och healern och den spydiga magen stack så småningom efter 3 upprepningar.
Fast i en random efter det så 4mannade vi hela brd med lvl 51:or med mig som ret tank. kul som fan när man lyckas få ihop en bra random grp.

Men jag håller med dig traeskapa angående kassa dpsers , inte sällan som jag gör dubbel dps jämfört mot de andra fastän liknande gear.'
Ibland tröttnar man på att bära upp dpsen så man hänger tillbaka lite och kör autoattack så man hamnar i övrigas nivå iomed de latar sig.
MEN absolut så är det alla dessa otrevliga och spydiga spelarna som är värst.

Permalänk
Skrivet av mr rulle:

Men jag håller med dig traeskapa angående kassa dpsers , inte sällan som jag gör dubbel dps jämfört mot de andra fastän liknande gear.'
Ibland tröttnar man på att bära upp dpsen så man hänger tillbaka lite och kör autoattack så man hamnar i övrigas nivå iomed de latar sig.
MEN absolut så är det alla dessa otrevliga och spydiga spelarna som är värst.

Jo, att folk har dålig DPS gör mig inte så mycket, så länge man får död på saker och ting. Men om man har taskig attityd också är det en annan sak. Är man ödmjuk och trevlig med sin dåliga DPS gör det mig inget alls att det tar några minuter längre.

Permalänk
Medlem

länge sen körde jag en random HC och fick Oculus (yey -.-) började prata lite med tanka (jag var holy paladin då) han va ganska rolig att prata med, under den HC'n dog han 4 gånger av att han tog fel mount och sprang över kanten för att han var upptagen med att prata med mig xD

spelade ett par HC's på min mage med en holy prälle polare (grym gear ) och vi hamna i en grupp med ny dingade 80's så efter ett tag blev vi så jävla läss så de blev mage tanking! lätt som fan, bara spamma attacker och han heala mig som fan skit kul va de.
vem sa att en mage inte kan tanka? <.<

Visa signatur

Maximus X Hero - 8700k @5.1GHz - H115i - 32GB LPX@3466MHz - MSI 980Ti Gaming - EVGA SuperNova 750 G2 - Asus vg248qe - FD R5

Permalänk
Avstängd

Hur Addonnen förstörde ett bra spel

Ni som spelar detta spel stöter säkert på en jävla massa idioter som man är förbannat sugen att slå ner pga deras dåliga resonemang. Ja dåliga saker i detta spel finns det gott om nästan mer en goda. Finns inte en dag man spelar och sen råkar ut för Recount nördar "Din dps är sämmre en min i samma level" jaha skit på dig då men jag spelar på mitt sätt.,,,,Nästa replik "Din GS är för låg du kommer inte in här osv .... ja addonnsen är förstört detta spel ok att den addonnen (Questhelper) den va bra för den va nästan ett krav som nybörjare för attamn ska kunna hitta nått i spelet.

vist att Gearscore är bra men den ska inte missbrukas lika så recount den ska finnas för att man skälv ska ha nått att utgå ifrån.

En sak till som jag är irriterad över på detta spel det är Archivements , det är åxå nått som förstört dessutom finns det även nu en addon som fakear den så jag vet inte , jag spelar spelet nu men frågan är hur länge till.

Men vist finns det skysta snubbar åxå men dom fuckade förstör för dom åxå så man ser hellre nakdelarna en fördelarna

Visa signatur

Ursäkta Videfix va bara tvungen den va så bra. Mina regler: §1 Jag har alltid rätt. §2 Jag KAN ha fel men då inträder §1 automatiskt.

Permalänk
SpelClockers

Finns inte mycket som har blivit bättre i wotlk tyvärr.Gamla vanilla känslan är väldigt svag idag.
Vi får väl se om de lyckas förstöra spelet mer i cataclysm.

Permalänk
Medlem

Har varit ute på fler äventyr sedan sist.

Har kört Ahune the frost lord varje dag nu och häromdagen så kom jag in i den knasigaste gruppen nånsin.
Började rätt normalt med en warrior tank och lite DPS folk med mig som healer.
Men det gick snabbt utför , alla adds började attackera mig och ingen tog loss dem från mig vilket då ganska snabbt innebär att det blir dåligt med healing till resten av gruppen och wipe.

Jag började såklart klaga o jävlar va sura de blev , både warriorn och en dk började skälla ut mig efter noter och skyllde på att DK's hade problem o ta aggro, (vilket stämmer i frost men warriorn som tankar har ju inga ursäkter)
Jag avslutade med en syrlig kommentar att "Jag e van att alla skyller på mig , så skyll på mig och lägg ner klagandet på healern och sätt igång" ..

Nytt försök på Ahune och denna gång så fick jag bara 50% av de lösspringande addsen som bankade på mig och lyckades hålla dem vid liv , givetvis fick jag skäll efteråt "FFS you suck at healing osv.."
Visste dock själv att det absolut inte var mitt fel

-

Roligare historia hände faktist senare samma kväll , körde randoms och tyckte jag skulle ta det lite lugnt så kan köade till Normal dungeon istället för stressiga heroics där alla bara rusar som dårar framåt.

Blev Old hillsbrad , tank var en 77 paladin och med resten av gruppen under 80 förutom en hunter.
Den visade sig vara riktigt rolig och man fick verkligen använda alla trick i boken för o hålla gruppen levande , gick snabbt för paladin att dö om man inte passade sig och en Rogue som var med i gruppen blev nästan våldtagen av varje fiende som fanns ..
Efter att kört klart hela denna instansen visste man att tack vare mig så hade gruppen klarat det hela , annars hade de varit helt körda.

Visa signatur

RYZEN 7-3700X ,ASUS Crosshair VI HERO ,G.skill Ripjaws V Black 3600MHz 32GB ,Noctua NH-D15-SE-AM4 ,Samsung 960 EVO NVMe M.2 SSD 250GB , ASUS Geforce RTX 3080ti TUF Gaming ,Fractal Design Define R5 , Corsair RM850x 850W

Permalänk
Medlem
Skrivet av Kockski:

(Questhelper) den va bra för den va nästan ett krav som nybörjare för attamn ska kunna hitta nått i spelet.

På min tid läste vi questloggen

Visa signatur

Intel Core i5 13600K | RTX 4070 Ti | Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz | Samsung 990 PRO M.2 NVMe SSD 2TB | Kingston A2000 SSD 1TB | Gigabyte Z790 Gaming X AX | Samsung 65" 4k 120Hz | LG 27" 27GP850 | 24" XL2411T | Be Quiet! Dark Power 12 1000W | Akko 3084B 75% | Logitech G Pro X Superlight

Permalänk
Medlem

Det var en sen vardagskväll och jag skulle dra dagens sista random. Jag och en bekant ställer oss i kö. Till saken hör den att jag lirar druid och har/hade precis samlat ihop ett wellfare-set för resto. Nästan helt oenchantat och ogemmat, men ändå tillräckligt för allt förutom möjligtvis HoR. Det ar kanske andra, eller tredje gången någonsin i en LFG-grupp som resto, tidigare hade jag bara lirat som feral.

Jag har förvisso healat (långt) innan, men då som shaman, vilket är ganska annorlunda. Nourish spam javisst, men hur pro är det?! Nåväl.
Vi kastas in i PoS. Jobbigt. Hade ju hoppats på en kort en eftersom det redan var efter läggdags. Just den här har jag också gjort XX antal gånger för drops, med blandat resultat. Jag vet alltså vikten av en vettig grupp här. "Aja, hoppas vi får en smidig tank nu bara", är nästan tanke som slår mig.

BAM! Tanken zonar in. 27k HP. Jag, inte brutalt över-gearad. Och definitivt nybörjare. Hmm, jobbigt. Tanken verkar dock bli lika paff som jag och erbjuder sig nästan direkt att lämna gruppen om vi så önskar. Själv (antar jag) hade jag ingen lust att vänta på en ny slagpåse, så jag nekar erbjudandet. Resten av gruppen är tyst.

Det flyter på fint till Garfrost. Jag dör, eftersom ingen sten att gömma sig bakom kom. Även LoS (kom ihåg, ringrostig healer). Nemas problemas, vi fortsätter. Allt funkar bra tills vi ska uppför backen. Här kommer två wipes, tror jag. Tanken dog rätt snabbt när det hettade till. Men efter andra wipen verkade både han och jag ha insett vikten av att ha samtliga HoTs rullandes, innan han börjar få stryk. Tunneln går fint. Sista bossen kvar. Ja herregud. Killen är nere på ~3k HP, en fem-sex gånger. Och jag gör så gott jag kan, knappast någon exemplarisk insats från min sida, men ingen katastrof heller. Vi undkommer i ren förskräckelse.

Slutsats: Fan så jävla kul. Satan så mycket roligare än det sedvanliga face-rollandet.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Kockski:

Ni som spelar detta spel stöter säkert på en jävla massa idioter som man är förbannat sugen att slå ner pga deras dåliga resonemang. Ja dåliga saker i detta spel finns det gott om nästan mer en goda. Finns inte en dag man spelar och sen råkar ut för Recount nördar "Din dps är sämmre en min i samma level" jaha skit på dig då men jag spelar på mitt sätt.,,,,Nästa replik "Din GS är för låg du kommer inte in här osv .... ja addonnsen är förstört detta spel ok att den addonnen (Questhelper) den va bra för den va nästan ett krav som nybörjare för attamn ska kunna hitta nått i spelet.

vist att Gearscore är bra men den ska inte missbrukas lika så recount den ska finnas för att man skälv ska ha nått att utgå ifrån.

En sak till som jag är irriterad över på detta spel det är Archivements , det är åxå nått som förstört dessutom finns det även nu en addon som fakear den så jag vet inte , jag spelar spelet nu men frågan är hur länge till.

Men vist finns det skysta snubbar åxå men dom fuckade förstör för dom åxå så man ser hellre nakdelarna en fördelarna

Hehe bra beskrivning, det är nästan som du säger, vi kanske ska börja i andra änden istället och nämna dom bra grupperna/personerna vi stött på för det känns nästan som om dom är färre än din "daily retard encounter".

Hade en rolig furywarr igår som gärna skröt med sin totala recount-dps efter varje boss var avklarad, min hunter låg strax under så det var inte så att han ägde instansen direkt men jag var tvungen att lista fliken "damage done" där min hunters AoE sken som en klar sol på 46% för att ge warriorn lite distans till recount och inte stirra sig helt blind då många gånger t.ex en hunter kör MD mitt i fighten eller mage sheepar eller kör en silence på en castermob eller tar bort en curse mm som inte syns på dps:en i recount.

Visa signatur

Me, Myself and I...

Permalänk
Medlem

Körde häromdan med min nydingade prot-warrior.
Fick Gundrak och var rätt nöjd med att resten av gruppen var dåligt gearad, det brukar vara hopplöst att hålla aggri när man hamnar med folk på 6k gs och man har drygt 3k själv.
Men, de två boomkinsen sprang bara runt och körde typhoon på allt och alla, samtidigt som healern sög. Men på något sätt klarade vi de två första bossarna, kör igång med 3:e. Mitt i fighten ser jag att boomkinsen e döda och healern börjar gå ner. De har lyckats springa i hämta någon grupp....
Efter det lämnar healern och den 3:e dpsen och båda boomkinsen går offline. Det är sent, jag ville ha mina 2 frost och gå o lägga mig, så jag votekickar boomkinsen och trycker på lfg. Är man ensam kvar resulterar det tydligen i att man hamnar i en ny instans....
Nåja, nexus och betydligt bättre gearad grupp. Där både huntern och warriorn drar iväg o pullar, klagar på att jag e för slö (med min gear så räcker en grupp i taget, 2 kan funka men det e ruskigt svettigt med aggro).
Efter 3 första bossarna får warriorn för sig att dra 3-4 grupper vilket självklart blir wipe. Han klagar på min takt, jag påpekar min gear och att en grupp i taget är bäst, han kontrar med typ "lol 30k hp shouldnt be tanking hc". Diskution kring detta följer. Announcement att servern ska gå ner börjar ticka. Massa desperation i gruppen om att hinna få sina 2 frost. De lugnar ner sig lite o låter mig dra mobsen. Vi kommer till slutbossen och får ner henne 1 minut innan servern går ner
Så slutet någorlunda gott iaf.

Visa signatur

"When I get sad, I stop being sad and be awsome instead, true story."

Permalänk
Medlem
Skrivet av Json_81:

Efter 3 första bossarna får warriorn för sig att dra 3-4 grupper vilket självklart blir wipe. Han klagar på min takt, jag påpekar min gear och att en grupp i taget är bäst, han kontrar med typ "lol 30k hp shouldnt be tanking hc". Diskution kring detta följer.

Jösses, warriorn är fullt medveten om din hp och gs och ändå gnäller han vid wipe, en hel del spelare saknar självinsikt haha.

Själv tar jag det lugnt med min hunter (speciellt med volley) om jag har en tank som är lite nydingad 80. Misdirection är ju ett måste om t.ex magen i gruppen öser på med sin AoE + jag brukar slänga ut frosttrap för att underlätta för tanken eller dps:en om någon annan skulle få aggro, då hinner moben inte sticka iväg så långt. Försöker även skjuta silence shot på casters som står en bit ifrån om jag har en warr/druidtank så moben går in mot tanken och på så sätt "samlas upp" med resten av tankens pull.
Tyvärr får dps:en i recount "lida" litegranna men jag ser det mer som att mina små "trix" gynnar gruppen i det stora hela.

Visa signatur

Me, Myself and I...

Permalänk
Skrivet av McFeast:

Jösses, warriorn är fullt medveten om din hp och gs och ändå gnäller han vid wipe, en hel del spelare saknar självinsikt haha.

Själv tar jag det lugnt med min hunter (speciellt med volley) om jag har en tank som är lite nydingad 80. Misdirection är ju ett måste om t.ex magen i gruppen öser på med sin AoE + jag brukar slänga ut frosttrap för att underlätta för tanken eller dps:en om någon annan skulle få aggro, då hinner moben inte sticka iväg så långt. Försöker även skjuta silence shot på casters som står en bit ifrån om jag har en warr/druidtank så moben går in mot tanken och på så sätt "samlas upp" med resten av tankens pull.
Tyvärr får dps:en i recount "lida" litegranna men jag ser det mer som att mina små "trix" gynnar gruppen i det stora hela.

Precis så ska hunters göra när det är en rätt ny tank. Den hunter jag hade med i gruppen igår misdirectade inte en enda gång, och dog sedan vid varenda pull. Det gick inte snabbt att gå igenom den instancen kan jag säga.

Permalänk
Medlem

jag gör bara random HC för 2st frost inget annat... joinar en random grp då de flesta i guilden var på jobbet

kommer in de går bra, gör 50% av all dmg å ser att en dps pala har nada dps eller dmg done.

frågar då honom varför han inte gör någon skada å ber honom sluta åka räkmacka.

får till svar, "jag tänkte träna upp min mace eftersom du gör så mycket dps/dmg som väger upp för mig"

suck...

Visa signatur

|Workstation: AMD Ryzen 9 7900X 4.7GHz | ASRock X670E | AMD Radeon 7900 XT | 32GB DDR5 | NVMe 2.0TB | HDD 4.0TB |
|VMware rig: AMD Threadripper 2920x | ASUS PRIME X399-A | 24GB DDR4 | 10TB Storage |
|HTPC: AMD Ryzen 3 2200G 3.7 GHz | Gigabyte B450M DS3H | Radeon Vega 8 | 8GB RAM | SSD 120GB | *Test rig för div Linux distar, drivers m.m.

Permalänk
Medlem

Kan dra en historia från pre tbc när ja lira aq20 ( Hoppas det går bra för ja har ingen speciel historia från någon HC ) Var ritktigt kul faktiskt var nog en cirka 4år sen tror jag var typ 12 och satt o lira med en kompis. Ja var jäkligt glad för att ja kom in i min första raid, När alla var ine i raiden och hadde samlats så upptäckte vi att vi bara hadde en Healer men vi körde på endå och det gick bra fram till första bossen. När vi kom fram till bossen körde vi bara på det blev givetvis wipe. Så alla gick in i raiden igen. Sen kollade leader vad vi hadde för folk i raiden igentligen och upptäcker att vi har cirka 5 tanks! Så han fick en ide och säger till alla att göra ett macro där det står /y SWITCH TANK! Sen går vi på bossen igen och när en tank får lite hp så skriker han SWITCH TANK och då drar en annan tank taunt och får aggro medans den andra skadade tanken får halvbra heals och healer upp sig själv med first aid xD!

Permalänk
Medlem
Skrivet av Harakiri:

Finns ju ingen sån tråd här om skojjiga och tråkiga upplevelser ni haft genom att köra random dungeons.

Jag har personligen kommit tillbaka efter en tids uppehåll och upptäckt att random dungeons är riktigt kul (oftast) och ganska stressande och trist då man stöter på rötäggen!

Kan ju berätta om min senaste upplevelse som var rätt intressant:

Hoppar in som healer , visar sig vara Ahn Kahet: Old Kingdom.
Inga problem den är ju lätt , vi buffar upp och warriorn rusar iväg och börjar banka på de första fienderna.
Märker ganska snabbt att warriorn tar en jäkla skada så man får heala honom som sjutton , inte som i vanliga fall där man tickar en Renew på tank , slänger iväg en POM och kanske nån flash-heal ibland för o toppa.
Här snackar vi om använda hela arsenalen och lite till för att snubben skall överleva , blir tom utan mana efter en ganska kort stund.

Skriver: "Hey relax a bit i need mana"
Svar: "Shut up and heal"

Doh?!

Aha tänker man , kanske är en kasst utrustad tank förutom det fina språket till mig , jag inspectar honom.
OEPS! han har ju epics överallt (blått och grönt brukar annars vara tecken på nyligen dingad tank)
AHA! han har 2 vapen , wtf! , klickar o ser också att han har FURY spec.

Skriver till party : "Hey warrior , you are supposed to tank = 1 weapon 1 shield"
Får som svar(igen): "Shut up and heal!"

Japp då blir man ju himla glad , skriver som svar:

"Aha a fake warrior tank" och sen initierar jag kick och de andra i gruppen kickar honom

Haha rätt intressant upplevelse då man hört talas om de som fejkar och säger de är tanks o sen kör vidare som DPS!

Vad för Gear har du på din healer?
Jag kör alltid daily med 2 polare, varav en alltid kör Furytank då jag healar.
Kan nog inte köra daily med en vanlig seg mongotank, tvärlackar varje gång och frågar om de har någon offspec så jag kan byta till Prot och tanka som Pala istället och pulla 2-3 pack åt gången.

Har aldrig haft problem med att hålla furytanken vid liv, dock kan det bero på 6350-ish GS i holygear på palan

En annan sak jag tvärlackar på är faktiskt (inget personligt) folk som dig.
Man behöver faktiskt inte sitta i full protspec och protgear för att köra de flesta random heroicsen som finns idag, förutom kanske... öh, fan heter stället. Sista 5-manna ICC-heroicen. Aja, skit samma, den iaf.

Folk som totalrage:ar på att man kanske inte har tagit 51pt i prot eller att man kör med dps-trinkets/jewelry och votekickar en med den anledningen är fan totalknas och borde skjutas på stört.

Nu rablade jag på endel, enbart för jag har tråkigt på jobbet, men så är det!
Tack för mig!

MvH
Hasse

Visa signatur

xellos: i7 920 @ 3,9 GHz | Asus P6T Deluxe V2| Corsair 1000W | Corsair 6GB 1600MHz DDR3 | PowerColor ATI 4870x2 x2 CrossFire | Creative SB Xtreme Gamer | 60GB SSD + 500GB Sata II | Samsung t220 x2

Permalänk
Medlem
Skrivet av Hasseboy:

V
Har aldrig haft problem med att hålla furytanken vid liv, dock kan det bero på 6350-ish GS i holygear på palan

En annan sak jag tvärlackar på är faktiskt (inget personligt) folk som dig.
Man behöver faktiskt inte sitta i full protspec och protgear för att köra de flesta random heroicsen som finns idag, förutom kanske... öh, fan heter stället. Sista 5-manna ICC-heroicen. Aja, skit samma, den iaf.

Folk som totalrage:ar på att man kanske inte har tagit 51pt i prot eller att man kör med dps-trinkets/jewelry och votekickar en med den anledningen är fan totalknas och borde skjutas på stört.

Nu rablade jag på endel, enbart för jag har tråkigt på jobbet, men så är det!
Tack för mig!

MvH
Hasse

Det påminner mig om när jag körde Nexus en gång.
Tanken vi hade fått ville tydligen bara ha tomteluvan från andra bossen så han stack efter den.
Vi körde på med en DK som tankade i dps-spec + gear, vet inte vad han hade för GS, kan inte varit högt, han hade ca 22k hp.
Jag healade med min shaman, kanske 5300GS, gick hur bra som helst. Visst fick man slita mer än vanligt och nyttja lite cd's men funkade bra.

Annars är det fint att köra med druid-tank i full dps gear och köra elemental-healer, bara dra någon chainheal ibland. Då går det fort

Visa signatur

"When I get sad, I stop being sad and be awsome instead, true story."

Permalänk
Medlem
Skrivet av Hasseboy:

Vad för Gear har du på din healer?
Jag kör alltid daily med 2 polare, varav en alltid kör Furytank då jag healar.
Kan nog inte köra daily med en vanlig seg mongotank, tvärlackar varje gång och frågar om de har någon offspec så jag kan byta till Prot och tanka som Pala istället och pulla 2-3 pack åt gången.

Har aldrig haft problem med att hålla furytanken vid liv, dock kan det bero på 6350-ish GS i holygear på palan

En annan sak jag tvärlackar på är faktiskt (inget personligt) folk som dig.
Man behöver faktiskt inte sitta i full protspec och protgear för att köra de flesta random heroicsen som finns idag, förutom kanske... öh, fan heter stället. Sista 5-manna ICC-heroicen. Aja, skit samma, den iaf.

Folk som totalrage:ar på att man kanske inte har tagit 51pt i prot eller att man kör med dps-trinkets/jewelry och votekickar en med den anledningen är fan totalknas och borde skjutas på stört.

Nu rablade jag på endel, enbart för jag har tråkigt på jobbet, men så är det!
Tack för mig!

MvH
Hasse

I random dungeons ska man ju inte ta för givet att healern är superpeppad att jobba som ett cp för att de andra i gruppen ska glida igenom på en räkmacka.
Jag accepterar inte att jag som healer ska slita som ett djur för att nån annan ska kunna köra i sin DPS specc, det finns en anledning till att dungeon-interface har flera val 1: Tank 2: DPS 3: Healer
Jag reagerar dock inte på spec eller trinkets osv men ser man att warr/pala inte har sköld då börjar man ju dra öronen åt sig

Med kompisar som man vet hur de spelar och man faktiskt kan prata med så är ju skillnad som natt och dag mot ett random gäng där alla knappt pratar o bara rushar och sen skäller ut en om man inte hänger med .

Och det är ju ganska självklart att en übergearad holy-pala som dessutom är den bästa tankhealern klarar av sådant , jag har ingen supergear på min präst men med tanks som tankar och inte kör DPS spec så klarar jag alla instanser utan problem , den enda där man kan få lite manatorsk på slutet är Halls of Reflection.
Allt hänger såklart på vilken grupp man får , vet folk sin plats och hur de ska spela gör de också livet enklare för healern.

Visa signatur

RYZEN 7-3700X ,ASUS Crosshair VI HERO ,G.skill Ripjaws V Black 3600MHz 32GB ,Noctua NH-D15-SE-AM4 ,Samsung 960 EVO NVMe M.2 SSD 250GB , ASUS Geforce RTX 3080ti TUF Gaming ,Fractal Design Define R5 , Corsair RM850x 850W

Permalänk
Hedersmedlem

Första HC'n idag, alltid lika roligt.

Permalänk
Medlem
Skrivet av SWE|OggE:

http://pici.se/pictures/PYETNguHe.png

Första HC'n idag, alltid lika roligt.

Det patetiska är ju att det går i nästan om inte alla instancer om healern har hyffsad gear och vana Om däremot DPSen suger är det lite knepigt.

Visa signatur

“More Human Than Human”
kniffswelt

Permalänk
Medlem

Gah.. Alla postar ju WOTLK instancer.. Tråden började som att man skulle dra världens back in the day instancer.. liksom första expansionen. små Trist

En instance som både är back in the days och som nu förtiden nästan är totalt utrotad måste ju ändå vara SFK.

Fan som mage var det när man som första gången gled in i stora rummet efter NPCn hade öppnat dörren. "Mage! keep aggro on these mobs, Go crazy on AOE and we heal you". Det var ju sådan prestation att man kunde ha skitit ner sig i brallorna. DÅ!

ELLER när man första gången, alltså absolut första gången skulle joina deadmines, när man just börjat spela. "VAFAN ÄR INSTANCE?! BOSSAR?! Blåa items, fin färg!"

haha.. Old days. Saknar WoW till och från, men vafan man fick ju lov att överväga mellan hur kul det var och hur dyrt det var.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Brollie:

Gah.. Alla postar ju WOTLK instancer.. Tråden började som att man skulle dra världens back in the day instancer.. liksom första expansionen. små Trist

En instance som både är back in the days och som nu förtiden nästan är totalt utrotad måste ju ändå vara SFK.

Fan som mage var det när man som första gången gled in i stora rummet efter NPCn hade öppnat dörren. "Mage! keep aggro on these mobs, Go crazy on AOE and we heal you". Det var ju sådan prestation att man kunde ha skitit ner sig i brallorna. DÅ!

ELLER när man första gången, alltså absolut första gången skulle joina deadmines, när man just börjat spela. "VAFAN ÄR INSTANCE?! BOSSAR?! Blåa items, fin färg!"

haha.. Old days. Saknar WoW till och från, men vafan man fick ju lov att överväga mellan hur kul det var och hur dyrt det var.

fick mig att tänka på när jag spelade WoW för första gången, skulle köra deadmines, hitta en grupp (tydligen imba tank som jag itne fatta nått om men som jag vet nu va 34, alltså over lvl för deadmines ) och alla sprang på jag följde efter, gjorde en snabb brb för att hämta nå att dricka va tebax och hitta fan inte vart jag skulle, å jag sprang å sprang å sprang och hitta inte vart jag tog mig in. så dem fick komma och hämta mig igen xD

Visa signatur

Maximus X Hero - 8700k @5.1GHz - H115i - 32GB LPX@3466MHz - MSI 980Ti Gaming - EVGA SuperNova 750 G2 - Asus vg248qe - FD R5

Permalänk
Hedersmedlem
Skrivet av Brollie:

Gah.. Alla postar ju WOTLK instancer.. Tråden började som att man skulle dra världens back in the day instancer.. liksom första expansionen. små Trist

En instance som både är back in the days och som nu förtiden nästan är totalt utrotad måste ju ändå vara SFK.

Fan som mage var det när man som första gången gled in i stora rummet efter NPCn hade öppnat dörren. "Mage! keep aggro on these mobs, Go crazy on AOE and we heal you". Det var ju sådan prestation att man kunde ha skitit ner sig i brallorna. DÅ!

ELLER när man första gången, alltså absolut första gången skulle joina deadmines, när man just börjat spela. "VAFAN ÄR INSTANCE?! BOSSAR?! Blåa items, fin färg!"

haha.. Old days. Saknar WoW till och från, men vafan man fick ju lov att överväga mellan hur kul det var och hur dyrt det var.

Läser du första inlägget igen så ser du att det inte är specificerat om det ska vara WotLK eller vanliga WoW. Man kan dock tolka

Citat:

Skriv om era roliga / tråkiga Random 5 manna dungeon historier Tråden.

som att det ska vara från WotLK eftersom det var först då som random dungeon kom till.

Visa signatur

Don't drink and drive, you might spill your drink.

Permalänk
Medlem

Råkade ut för ett par riktiga idioter häromdan.
Köade till HoR som dps, kom in efter 15 min eller så.
Både tanken och healern hade nästan 6000 GS, tyckte det såg lovande ut.
Men så säger healern, jag o tanken blir afk en stund.
Jaha, lite underligt, men jaja.
Efter några minuter kommer healern och säger att tanken kommer vara afk 30 minuter.
Fattar att de bara jävlas så jag teleporterar ut, var ändå på mining runda så jag kan fortsätta med den och avvakta för att se vad de hittar på.
Tog typ 10 sekunder sen blev jag kickad.

Apropå vote-kick, den funktionen måste ju vara helt trasig?
Ska inte gruppen vara överrens? Flera gånger har minst en person tryckt nej, ändå blir personen kickad.

Visa signatur

"When I get sad, I stop being sad and be awsome instead, true story."

Permalänk
Medlem
Skrivet av Hilton:

Läser du första inlägget igen så ser du att det inte är specificerat om det ska vara WotLK eller vanliga WoW. Man kan dock tolka
som att det ska vara från WotLK eftersom det var först då som random dungeon kom till.

Tror det kvittar vilket...
Är det nån som har nå kul eller udda att skriva om så gör det...Alltid kul med lite läsning..

Permalänk
Medlem
Skrivet av Brollie:

ELLER när man första gången, alltså absolut första gången skulle joina deadmines, när man just börjat spela. "VAFAN ÄR INSTANCE?! BOSSAR?! Blåa items, fin färg!"

haha.. Old days. Saknar WoW till och från, men vafan man fick ju lov att överväga mellan hur kul det var och hur dyrt det var.

Mmmm... när WoW var nytt, det var då det var som roligast. Nu är det bara hur snabbt man dödar och Gearscore som gäller.

Visa signatur

< :: Intel i9 9900ks@5.0Ghz/Ring@4.5Ghz | 32Gb DDR4@3600Mhz | Geforce RTX 4070 :: >

Permalänk
SpelClockers
Skrivet av shelter:

Mmmm... när WoW var nytt, det var då det var som roligast. Nu är det bara hur snabbt man dödar och Gearscore som gäller.

Ja , vem saknar inte känslan som man fick när man stod där framför raggy för första gången.

Permalänk
Medlem

Körde POS hc igår.

Och för första gången sedan TBC hamnade jag i en grupp där ingen whinade eller klagade på andra utan bara körde på och tjötade skämtsamt i groupchatten.

Hela instansen startade med att tanken ursäktade sig och erbjöd sig lämna pga av dålig gear. Healern sa ta det bara lugnt så håller jag dig vid liv.
Vi blev tvugna att ta en wipe på Tyrannus pga buggen men annars felfri runda.

Tog dubbelt så lång tid som normalt men var 10ggr roligare.

Visa signatur

Dator1: Antec P182 • Intel Q9450 • 8800GTS 512 • 4*2GB 6400 DDR2 • Striker II Formula • Logitech G11

Dator 2: Define R3 • I7 2600K • GTX780 DC2 • 2*4GB RAM • Asus P8P67 • Steelseries 6Gv2 • Logitech G400s • Sennheiser G4ME PC360

Permalänk
Medlem

Jag tankade en HC igår kväll och flera gånger ville gruppen kicka healern som verkade vara nydingad 80 med precis GS så han fick köra heriocs. Jag tyckte att han jobbade på bra med det han hade och vägrade att kicka honom och då blev jag själv kickad efter två wipes. Så kan det gå