Radeon 7990 x 2, Chassi, Pioneer bilstereo, HiFi prylar etc

Säljes Komponenter Publicerad 2015-10-05

Den här annonsen är avslutad.

Profilbild av Antibody
Annonsör
Antibody (dolt)
Medlem sedan
Maj 2014
Foruminlägg
82
Annonser
5
Marknadsbetyg
-
Pris:  -
Västra Götaland, Göteborg
-

Hej! Följande prylar finns till försäljning...jag har sålt massvis av grejer här på Swec tidigare, har bra referenser. Jag sysslar inte med lurendrejeri eller falska uppgifter. ALLT som utannonseras finns i beskrivet skick.

Kan vid behov maila över bilder med namn och uppgifter samt aktuellt datum på samma foto för att försäkra att prylarna finns och det är jag som säljer dem

Inga "blocketpaket" osv då jag har vid minst 2 tillfällen varit själv nära att bli lurad av oseriösa köpare, så det är pengar via swish, kontoöverföring el kontant som gäller. Ev porto står köparen för.

-------------------

MSI AMD Radeon 7990 grafikkort (dubbla GPU:er) med tippla fläktar.
Jag säljer två st likadan grafikkort!

Båda fungerar alldeles utmärkt. Väldigt litet använda då jag haft en GTX-780ti som jag kört för det mesta. OBS! Ingen kartong till någon av dessa finns kvar tyvärr. Köpta för mindre än 2 år sedan så det finns fabriksgaranti kvar på dessa dock ingen butiksgaranti (som är normalt bara ett år).

En Radeon 7990 med dubbla GPU:er är snäppet bättre än en GTX 780-TI.

Pris: 2500 kr/st.

------------------

Fractal Design Define R3 svart chassi med originaltillbehör. Mkt gott skick.
Ett av de mest populära datorchassin på grund av precis lagom storlek samt snygg desgin och inte minst då chassit är i princip dödstyst! Säljer det nu bara för att jag skaffat mig annat i dagsläget.
OBS! Skickas ej, kan endast hämtas upp i Göteborg.

Pris: 400 kr.

------------------

Pioneer bilstereo modell DEH-P9400MP. Ingår även gör en ratt-remote.
Den har några år på nacken, dock kostade den helt nytt för närmare 10,000 kr vid köptillfället, användes i ca 8 månader innan den togs ut ur bilen efter att bilen skulle skrotas efter en krock. Sedan dess har den bara suttit i originalkartongen oanvänt...således i mycket gott skick!

Har även lite äldre HiFi prylar som Pioneer Tuner, Harman Kardon CD-spelare och en Tandberg förstärkare, samtliga mer el mindre i oanvänt skick! Behöver säljas på grund av utrymmesbrist.

Priser på dessa elar kan diskuteras vid intresse!

----------------

Jag är ute efter en Geforce GTX-780-ti i referensutförande. Kan ev tänkas ett byte eller rentav köp av kortet om någon säljer ett sådant kort i gott skick.

Är också intresserad av billiga 2-3 TB vanliga HDD.

Kontakt via PM eller mail!