Playstation 4 + Spel + PS4 Gold Headset

Säljes Spelkonsoler Publicerad 2016-09-08

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Pris:  1 000 kr
Profilbild av simpa975
Medlem sedan
Feb 2013
Foruminlägg
550
Annonser
36
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Jönköping, Jönköping/ Skövde
-
21

Hej,

Säljer nu min Playstation 4 (Inköpt på Media Markt, 29 November 2013) eftersom jag planerar att införskaffa en Playstation 4 Pro. Spelen säljs helst som ett paket med konsolen.
Jag passar på att sälja mitt PS4 Wireless Gold Headset (Inköpt på CDON, Juni 2014) som ersatts mot ett annat headset, Gold headsetet kan antingen köpas med konsolen och spelen som ett paket eller separat.

Självklart medföljer alla tillbehören till konsolen, kontroll, laddare, öronheadset och HDMI kabel. Detsamma gäller headsetet, 3.5mm kabel(Kort), USB Reciever, Pouch samt Micro USB (OBS:). Original lådorna för både konsolen och headsetet finns kvar, kan därför skickas.

OBS. Gold headsetet laddas också med en kortare micro usb laddare som tyvärr är i min studentlägenhet för tillfället, kabeln kommer därför inte finnas tillgänglig förens Torsdag/Fredag nästa vecka.

Gällande kvalitén på konsolen och kontrollen, konsolen är relativt mycket använd dock så finns det inga märken eller liknande på konsolen. Det enda som egentligen är värt att nämna är att konsolen låter lite mer än vad den gjorde för ca 3 år sedan, men ljudnivån är för mig inte särskilt märkbar med eller utan headset. Kontrollen funkar som den ska, självklart finns det spår på att den har varit använd men detta gäller främst styrspakarna.

Headsetet är rent inga spår av märken eller liknande, headsetet luktar inte konstigt. Headsetet är i bra skick dock är justerings mekanismen lite lättare att justera, men inte så lätt att den justeras på huvudet.

Spel som ingår:

Call of Duty Ghosts
Call of Duty Advanced Warfare
Tomb Raider Definitive Edtition
Far Cry 4
Destiny
Battlefield 4

Budstart: 1000kr + eventuell frakt (Konsol + Spel)

Budstart 1200kr + eventuell frakt (Konsol + Spel + Headset)

Föredrar hämtning framför att skicka, men om det skulle komma till det så skickas paketet med önskad leverantör. Gold headsetet kan hämtas i Skövde också, vid väldigt bra pris kan konsolen också tas med till Skövde.

Jag besvarar gärna eventuella frågor ni har, jag har sålt och köpt flertal gånger här på Sweclockers.