GTX 460, AMD-kylare, kylpasta

Skänkes Komponenter Publicerad 2017-06-12

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Andreaz1
Annonsör
Andreaz1 (dolt)
Medlem sedan
Maj 2015
Foruminlägg
6368
Annonser
15
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  -
12

Skänker följande mot fraktkostnad, kan även mötas upp runt Jönköpingsområdet den här veckan:

1. Sveriges renaste GTX 460? Annan medlem på Sweclockers skänkte bort detta förra sommaren tror jag., han visste inget om funktionen på det. Personen jag tänkte ge det vidare till visade sig inte behöva det och därför plockade jag istället isär det för att det var roligt. Rengjorde det helt och hållet och bytte kylpastan på det. Däremot har jag inte heller möjlighet att testa kortet så jag vet inte om det fungerar. Därför skänkes kortet bort. Om det fungerar så håll koll på temperaturerna då IHS:en på detta kort var enorm och jag kan ha haft för mycket/för lite pasta. Vet inte exakt vilken modell detta är så har ingen koll på ljudnivåer och liknande. Kortet tar 2x6 pin för strömförsörjning.

2. Stock AMD-kylare som en gång i tiden kom med en Phenom II 955. Jag vet därmed att den passar sockel AM3. Fungerar fint men har ingen användning för den och den bara tar upp plats.

3. Random kylpasta från Cooler Master. Följde med kylaren som ersatte ovan AMD-kylare för några månader sedan men vi har egen.