DxRacer, högtalare & Tv-möbel mm!

Säljes Garderobsrensning Publicerad 2017-08-20

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Crowwops
Annonsör
Crowwops (dolt)
Medlem sedan
Aug 2013
Foruminlägg
226
Annonser
10
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  1 500 kr
0
Stockholm, Tullinge
-

Hejsan,
ska sälja av lite saker som jag inte har användning för längre, samt även kolla intresset för min DxRacer stol.

  • DxRacer Formula - Inhandlades 25/11-16 på inet.se. Stolen är i nyskick och allt som kom vid nyköp medföljer (exkl. förpackning). Stolen kan ses på plats och även fler bilder kan tillhandahållas. Digitalt kvitto finns, kan även skrivas ut.Önskar byta mot en Ikea Markus i bra skick + 500kr - alt. kan jag sälja den för 1500kr om jag kan få skjuts från Ikea med en ny stol hem till mig (Tullinge, Stockholm).

  • TV-möbel - Säljer även en TV-möbel (se bild) till ett billigt pris om 200kr. Säljer den då jag inte har någon användning för den längre med min nuvarande möblering. Mått - H: 105cm, B: 108, D: 47cm.

  • Fåtölj - Slumpar iväg denna sköna fotölj (se bild) av samma anledning som TV-möbeln ovan. Tänkte mig 100kr för den.

  • Förstärkare + Högtalare - Säljer även en förstärkare av märket JVC på 85w, medföljer även tillhörande högtalare[JVC SP-D325] som klarar 125w (se bild). Släpper hela kombon för 150kr.

Allt finns för upphämtning i Tullinge, Stockholm. Swish som betalningsmedel är det som gäller. Samtliga saker är i gott skick och kan ses på plats utan köptvång, fler bilder kan erhållas på förfrågan. Vid frågor eller funderingar är det bara att skicka ett PM!

Önskar fortsatt trevlig sommar.
Mvh - Mikael K.